Widziany/widziana...

Pozdrawiam bordową 147 na ramkach (chyba KR...), która jechała za mną od Liszek w stronę Piekar koło 15:20 - mrugałem awaryjnymi, ale chyba kolega nie zajarzył, bo model nie Alfy :)

Który idiota tak zapi###alał dziś w szarej 159SW na KBR po A4 w stronę Balic? Długie i kierunek na przemian, wyprzedzanie prawym... Nawet korek spowodowany wypadkiem przed mostem na Wiśle mu nie przeszkadzał. Lekkie przyhamowanie i awaryjnym. Tylko kurz został. Na przyszłość życzę szerokich pasów awaryjnych i sprawnych hamulcy. Przede wszystkim trochę oleju w głowie. Nie mam nic do szybkiej jazdy, bo sam lubię sobie pozwolić, ale bez jaj..

Ostatnia edycja:
Który idiota tak zapi###alał dziś w szarej 159SW na KBR po A4 w stronę Balic? Długie i kierunek na przemian, wyprzedzanie prawym... Nawet korek spowodowany wypadkiem przed mostem na Wiśle mu nie przeszkadzał. Lekkie przyhamowanie i awaryjnym. Tylko kurz został. Na przyszłość życzę szerokich pasów awaryjnych i sprawnych hamulcy. Przede wszystkim trochę oleju w głowie. Nie mam nic do szybkiej jazdy, bo sam lubię sobie pozwolić, ale bez jaj..

To nie ja oczywiście , ale za to powiem że widziałem Cię wczoraj po godzinie 19 na obwodnicy w stronę Katowic . Stałem kilka samochód za Tobą . Zauważyłem Cię jak zmieniałeś pas i zjeżdzałeś na Piekary żeby nie stać w korku . Ja niestety musiałem jechać na Balice ;-)

Pozdrawiam kolegę w czarnej AR 147 spotkanego dzisiaj na ORLENie na Jerzmanowskiego :)

Czerwona 147 na KBC widziana, zaparkowana przy plantach w Bochni wczoraj ok 1:45 :)

Dzisiaj piękna 159 sedan widziana pod Buma Square :)

pozdrawiam

12656253_992595634119497_455890604_o.jpg

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej AR 147 rej.KRA ... jadącej przede mną od Batowic przez ul. Strzelców w KRK ok. 11.30 :)

Pozdrowienia dla alfisty lub alfistki z czarnej (chyba) alfy 166 na rejestracjach olkuskich z końcówką 99, widzianej dzisiaj na ul. Rabsztyńskiej i DK94 w kierunku Katowic. Nie zdążyłem cię puntem dogonić bo bym mrugnął awaryjnymi :D 2,4 JTD robi robote :D

371.jpg

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki tej 159 przyłapanej dzis koło 15:30 w Galerii Trzy Korony :D

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 która mnie miała na Wita Stwosza, trąbione i machane ;)

Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka

Wczoraj ok 16:30 srebna oramkowana 159 wyjeżdzająca z ul. Szewskiej w Bochni :)

dziś, 29-ego listopada tuż po 10 kolega ( srebrna 147 ) mija dwie alfy na ramkach i nawet nie macha. wstydź się

Ja to zawsze powtarzam kupił auto z ramkami i nawet nie wie o takowych zwyczajach. Kiedyś byłem w komisie i kolega z forum oddawał auto do sprzedania właśnie z ramkami, potem jakiś człek kupuje takie autko i nie wie o co chodzi.

Kto dzisiaj koło 14 śmigał Botewa/Śliwiaka w stronę S7? (w Krakowie)

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 159 na ramkach widzianej dziś po 15 na skrzyżowaniu Wielicka/Dworcowa. Pomachane :)

Czarna GT w sobotę na Wielickiej przy Orlenie godzina 20:30, oramkowana ONY :)

Amortyzatory
Powrót