Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla czarnej dziewiąteczki stojącej pod inter marche w Krzeszowicach dziś koło południa... już miałem podnieś Ci wycieraczki ale w ostatniej chwili wypatrzyłem jakieś ruchy na tylnym siedzeniu :D

Pozdrowienia dla Kierowniczki czarnej AR Mito RZ na ramkach w piekarach p/Krk po 15, zdecydowanie za rzadko spotykam na drogach forumowiczów więc wyróżnienie:)

Pozdrawiam kolegę ze srebnej/szarej AR 147 na KBC widzianego w Galerii Rondo 5.01.2016 po godzinie 18 :)

Pozdrawiam kolegę [MENTION=9568]R.Y.D.Z.U[/MENTION]. , spotkanego kilka dni temu w Alwerni .
Dopiero później skojarzyłem twojego Fiacika ;-)

Pozdrawiam kolegę Bauera (i jego dziewczynę :D) widzianego całkiem niedawno pod Ikeą, stałem kilka aut dalej, a co lepsze - przechodziłem obok Was !

Pozdrowienia dla pięknej czarnej 166 na rejestracji KMY widzianej w okolicach miasteczka studenckiego o 12:45

Pozdro dla kolegi z czarnej, oramkowanej 147 na blachach KOS wyprzedzanej dzisiaj na drodze między Czeskim Cieszynem a Karviną ;) załapałeś o co chodziło z awaryjnymi temu błękitnemu passatowi na czeskich numerach? :P

Również pozdrawiam, nie wiem o co chodziło temu passatowi:D

Sąsiad z Mogilskiej (Kraków) z ramkami z Autka.pl jest na forum? (159 SW, oryginalny identyfikator mieszkańca...)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej GT KR 288..., za którym jechałem przez chwilę w pobliżu lotniska w Pyrzowicach (pomigane/odmigane).

IMG_20160120_162444.jpg

Pozdro dla kolegi w bonarce ;) Moja 156 to ta stojąca za Twoją.

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 KMI..... na ramkach forum widzianej dzisiaj na wjeździe do Krakowa ok 12 :)

Pozdro dla kolegi z granatowej GT na klubowych ramkach mijanej dziś koło 8:30 w okolicach Rudawy... machnięte w ostatniej chwili

A także ładną brązową 159 SW na rejestracji TK na ramkach stojącą pod biurowcem na Armii Krajowej 19 :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam Czarną 159 na ramkach widzianą za Krzeszowicami w stronę KRK w ostatnią sobotę koło 12, pomachane :)

Amortyzatory
Powrót