• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

Pozdro dla włascieiela 159 sedan TSZ 33... na klubowych ramkach widzianej dziś koło 19:20 na parkingu Lidla przy Pachońskiego. Wydawało mi się, że to kolega w żółtej kurtce sie po lidlu bujał ale nie byłem pewien:D

Pozdrawiam kolegę w 156 SW spotkanego na Grzegórzeckiej wczoraj po 21 ;)

I kolejne pozdro dla białej Giulietty zobaczonej ok 22, zaparkowanej pod Filharmonią i dla czerwonej Brery zaparkowanej nieopodal przy ulicy Małej (chyba :D) :)

attachment.php

Pozdrawiam kolegę ze 159 ;)

Załączniki

• IMG_20151221_151923.jpg
    IMG_20151221_151923.jpg
    94.3 KB · Wyświetleń: 535
Pozdro dla kolegi z czarnej, oramkowanej 147 na blachach KOS wyprzedzanej dzisiaj na drodze między Czeskim Cieszynem a Karviną ;) załapałeś o co chodziło z awaryjnymi temu błękitnemu passatowi na czeskich numerach? :P

Pozdrowienia dla czerwonej, oramkowanej 159 poruszającej się dzisiaj około 12:30 al. Jana Pawła w kierunku Ronda Czyżyńskiego. Ten gość co machał ręką na czarnej R1, to ja :)

Pozdo dla kolegi z 147 1.9 JTDm kr.... Lecielismy ostro na ksiecia jozefa az do liszek dobry zawdnik z Ciebie co Ty tam masz pod maska?

Pozdrowienia dla kolegow z Krakowa którzy jechali na krecenie reklamówki do Gliwic;) jechalismy chwile koło siebie i gadaliśmy przez CB.
Juz myślałem ze nikogo nie spotkam na ramkach. Pozdrawiam ;)

Pozdrowienia i podziękowania dla Kolegi jadącego jasną AR GT - KR ( klubowe ramki ), który w piątek około 15.35 wpuścił mnie na pas w korku na ul. Powstańców Wielkopolskich w Krakowie w kierunku ul. Nowohuckiej ( koło King Square ). :)

W sobotę w nocy - około 1.40 na Al. Powstańców Śląskich ( koło salonu Japan Motors ) - w kierunku ul. Tischnera minęła mnie ciemna AR 166 - rejestracja chyba KR 1C??? ( ramek nie zauważyłem ). Czy to ktoś z Koleżanek i Kolegów ? :)

W niedzielę około 15.15 jadąc ul. Wielicką w kierunku Wieliczki zauważyłem na stacji BP przejeżdżającą koło myjni prześliczną, czerwoną AR 164 ( na drzwiach z tyłu ciemny napis "Alfa Romeo". :D Kto to ? :)

Kierowców AR 166 i AR 164 też oczywiście pozdrawiam. :)
164 ja jechałem, odpowiedź z lekkim opóźnieniem ale dopiero teraz temat przeglądam :) Również pozdrawiam.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Tak to wy :)
Żałowałem ze nie pojechałem ale mialem jeszcze Kraków zobaczyć a wracac z Gliwic to juz za długo by mi zeszło:(

kto mi zostawił wizytówkę Alfaholików z zaproszeniem na spoty w poniedziałek na parkingu podziemnym w Solvay Park`u ? :-)

Pozdrawiam czarną 159 na ramkach (KR...) widzianą dzisiaj o 15:00 pod Tesco na Wielickiej - pomrugane, pomachane :)
Żółta 500L :)

A dziękuję i również pozdrawiam :) W pierwszej chwili nie skojarzyłem dlaczego to żółta 500tka mi mruga, załapałem dopiero kiedy zauważyłem ramki :)

Amortyzatory
Powrót