• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

Kto mi dziś mrygnął awaryjnymi na a4 przed zjazdem Wielickim? 159SW na blachach SCI? :)

Pozdrawiam koleżankę lub kolegę, sprawcę dzisiejszej niespodzianki :)

181408-widziany_widziana_-img_20151024_215008.jpg

Podobał się show?

Załączniki

• IMG_20151024_215008.jpg
    IMG_20151024_215008.jpg
    114.9 KB · Wyświetleń: 335
Cała ta impreza Verva Street Racing była świetna i w następnym roku na pewno też pojadę a przechodząc po parkingu gdy zobaczyłem klubowe ramki aż korciło aby włożeniem wizytówki powiedzieć koledze cześć :) Pozdrawiam też kolegów z czarnej 159 z Krakowa których spotkałem na trasie :) ps. Marcin ty się przywitałeś ze mną tą podniesioną wycieraczką? :D

Ostatnia edycja:
Mirek (Sdero) - piątek wieczorem Aleja Pokoju >> Nowohucka... Pozdrawiam :-)

Tak, no jakoś musiałem zaznaczyć swoją obecność... ale zdziwiłem się jak wracałem to była już opuszczona.... czyżbyś zapomniał czegoś z auta :D ?

Ja też ;) I nie żałuję. Trzeba było poznać technikę aby zostać kierownikiem takiego pojazdu. Teraz się po prostu jeździ...

Pozdrawiam kolegę za którym wczoraj jechałam od Kuklińskiego aż do Śliwiaka. po 16 tej. Czarna 156 KRA..... z naklejką NL pod rejestracją. :)

Pozdrowienia dla koleżanki w białej Julce KT... Mijanej dzisiaj na Tynieckiej w Pychowicach na wysokości ul. Rodzinnej, poszła łapka.

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 ti na rej KSU widziana na rondzie kolo mcdonalda w zywcu ;)

pozdrowienia dla ciemnej 159 w kombi która dziś była zaparkowana na os. Tysiąclecia :D

Pozdro dla kolegi w 156 widzianego o 20.30 na alejach! Widziałem machanie, ale za późno ogarnąłem :D

182603-widziany_widziana_-img_20151106_170440.jpg

pozdrawiam kolege widzianego na placu przy warsztacie w Andrychowie :)

Załączniki

• IMG_20151106_170440.jpg
    IMG_20151106_170440.jpg
    66.6 KB · Wyświetleń: 250
Ostatnia edycja:
Wczoraj około 18.45 gdzieś w okolicach Al. Mickiewicza w Krakowie ( Niemożliwe, że zapomniałem gdzie dokładnie. ) - AR 159 sedan - ETM ( klubowe ramki ).

Około 20.40 na ul. Bronowickiej w Krakowie ( koło salonu Harley'a ) w kierunku centrum - ciemna AR 147 5d, chyba FL - KR ( klubowe ramki ).

Pozdrawiam. :)

Amortyzatory
Powrót