• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

Pozdrawiam oramkowanego kolege w 159 na KBR z którym leciałem przez chwilę na A4, wezel Wielicki - Balice:) musiałem niestety troche odskoczyć bo czas mnie naglil

Pozdrowienia dla srebrnej, przedliftowej 156, na parkingu pod Tesco na Wielickiej, rej RSA.... widzianej dzisiaj około 15

Dzisiaj około 15.15 na ul. Lipskiej w Krakowie ( koło pętli tramwajowej na Małym Płaszowie ) w kierunku Rybitw - AR 159 sedan - KWI ( klubowe ramki ).

Pozdrawiam Koleżankę. :)

Czyją oramkowaną brązową (czy jak ten kolor się nazywa) 159 widziałam dzisiaj na parkingu przed kombinatem? Pozdrawiam kolekę/koleżankę :)

Z kim się dziś mijałem na wysokości lidla na os.Piastów?
Ciemna 147 z ramkami.
I w niedzielę w Zielonkach bordowa 156 też z ramkami.

pozdrowienia dla kierowcy 159 spotkanego ok 15:00 w niemiłej sytuacji ;D
chocznia k.Wadowic

Ostatnia edycja:
E tam źle nie było, wręcz przeciwnie;-) również pozdrówki;-)

Wczoraj około 21.15 na Rondzie Matecznego w kierunku ul. Kalwaryjskiej w Krakowie - jasna AR 159 SW - KR ( klubowe ramki ).

Pozdrowienia. :)

Pozdrowienia i podziękowania dla Kolegi jadącego jasną AR GT - KR ( klubowe ramki ), który w piątek około 15.35 wpuścił mnie na pas w korku na ul. Powstańców Wielkopolskich w Krakowie w kierunku ul. Nowohuckiej ( koło King Square ). :)

W sobotę w nocy - około 1.40 na Al. Powstańców Śląskich ( koło salonu Japan Motors ) - w kierunku ul. Tischnera minęła mnie ciemna AR 166 - rejestracja chyba KR 1C??? ( ramek nie zauważyłem ). Czy to ktoś z Koleżanek i Kolegów ? :)

W niedzielę około 15.15 jadąc ul. Wielicką w kierunku Wieliczki zauważyłem na stacji BP przejeżdżającą koło myjni prześliczną, czerwoną AR 164 ( na drzwiach z tyłu ciemny napis "Alfa Romeo". :D Kto to ? :)

Kierowców AR 166 i AR 164 też oczywiście pozdrawiam. :)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156, KWI...mijanej dziś po 15 na Targowicy, Łapki były :)

Nowa porcja pozdrowień. ;)

Wczoraj około 11.40 na ul. Podchorążych w Krakowie ( koło Uniwersytetu Pedagogicznego ) w kierunku Bronowic - ciemna AR 147, chyba 5d - KR ( klubowe ramki ) - po prawej stronie tylnej klapy cienka włoska flaga. :D

Chwilę później - około 11.50 zaparkowana na chodniku na ul. Karmelickiej w Krakowie ( koło dawnego "Kefirka" ) - niebieska AR 156 SW - KR ( klubowe ramki ). :D

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 SW, rej. KLI... zaparkowanej wczoraj ok. 20:00 w Galerii Krakowskiej :)

Pozdrawiam Kierowcę czarnej AR 147, 5d - KR ( klubowe ramki ) widzianej we środę koło 22.15 na Al. 29 listopada w Krakowie koło Orlenu w kierunku centrum. :)

Pozdrawiam właściciela/właścicielkę czarnej 159 stojącej na parkingu UPS w Krakowie na ulicy Kosiarzy :)

184267-widziany_widziana_-wp_20151126_002.jpg

Załączniki

• WP_20151126_002.jpg
    WP_20151126_002.jpg
    110.5 KB · Wyświetleń: 251
Minąłeś mnie Kolego bumarc w niedzielę około 12.00 na ul. Saskiej w Krakowie ( przed skrzyżowaniem z ul. Nowohucką ) w kierunku Al. Pokoju. ;) Jak Cię tylko rozpoznałem to już wiedziałem, że jedziesz na zbiórkę do "Krokusa". Nie zauważyłeś mnie bo nie jechałem Alfunią. Pozdrowienia. :)

W zeszły piątek około 11.00 na ul. Kuklińskiego w Krakowie w kierunku ul. Nowohuckiej - srebrna AR 159 sedan - KNT lub KNS ( klubowe ramki ).

Pozdrawiam. :)

Pozdrawiam kolegę w czarnej 147 który mnie w niedziele 29.11 koło 19-tej minął na skrzyżowaniu nowohuckiej i centralnej i radośnie zatrąbił wyrywając mnie z zadumy....

Amortyzatory
Powrót