• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

Czerwona AR Brera - KR ( klubowe ramki ) widziana wczoraj koło 17.00 na skrzyżowaniu ul. Królewskiej i ul. Urzędniczej w Krakowie.

Pozdrowienia. :)

Pozdro dla:
- Pani z ciemnej 147 KR, wczoraj koło 1630 na Matecznym kierunek Wieliczka
- srebrnej 166 KWI (albo KRA ? - jeszcze wczoraj pamiętałem..) wczoraj Mateczne, koło 1630, kierunek Aleje
- kolegi ze srebrnej 156 KR dziś rano Grota-Roweckiego k.teskacza
no i również pozdrawiam

W sobotę przed 22.00 na ul. Grzegórzeckiej w Krakowie ( koło kiełbasek ) - widywana ostatnio, jak czytam - czarna AR GTV - EL ( klubowe ramki ). Faktycznie głośna. ;)

Pozdrawiam. :)

Pozdrowienia dla Kolegi, ktory mnie wczoraj wpuscil na rondzie obok Galerii Bronowice ok. 20.30.
Czarna 159 SW KRA.

Pozdrowionka dla mijanej dzisiaj po południu w Piekarach pod Krakowem szarej 9sw na blaszkach forumowych SJZ z batem CB na dachu;)

często widywana AR 166 na Lipskiej ,a dziś widziana w warsztacie
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• alfa 003.jpg
    alfa 003.jpg
    107.7 KB · Wyświetleń: 354
  • alfa 007.jpg
    alfa 007.jpg
    62.5 KB · Wyświetleń: 349
Dzisiaj koło południa ciemne 159 SW na ramkach pod IKEĄ, pomachane, pozdrawiam

Przed 16 koło Galerii Bonarka srebrne 156 sedan na ramkach z ogłoszeniem na tylnej szybie bocznej, szybko śmignęło, pozdrawiam

Pozdrawiam właściciela srebrnej 147 która widuje w Chełmku pod ADM oraz chyba granatowej tez 147 która widywałem

Pozdrowienia dla pechowego właściciela czarnej 159 SW rej. KR która spoczywała dzisiaj w godzinach południowych na lawecie na Orlenie w Suchej Beskidzkiej... Szybkiego powrotu do zdrowia;)

147 KR z ramkami skręcająca z Reymonta w Miechowską około 13.
I niedługo potem w tym samym kolorze (ta sama?) z małą włoską flagą na tylnej klapie na 29 listopada przy skrzyżowaniu z Dobrego Pasterza.

Biała Giulietta SPS z ramkami na ul.Czystej.

Pozdrawiam kierownika 159 która była przy Ikei. Piękny kolor :)
221.jpg

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla oramkowanego sportwagona niebieskiego KBC spotkanego na zakopiance ok 19 od nieoramkowanego ciemnego crosswagona KNT

Pozdro dla grafitowej (chyba) GT na glebie i fajnej feldze. Często cię tam widuję gdy przejeżdżam, dziś jednak za późno zauważyłem i nie zdążyłem odmachać :D jakbyś miał ramki to bym już z daleka ogarnął :P

Kto mi wczoraj zostawił wizytówkę klubową? Wychodzę po pracy, tu wisi :P. Parking Galeri Rondo w Bochni.

Mnie też ktoś namierzył wczoraj na Woli Duchackiej (przecznica od Łużyckiej). Byłem mocno zaskoczony, bo uliczka mało uczęszczana. Jutro nie dam rady wpaść, bo na drugą zmianę mam ale za tydzień z chęcią się podskoczę pod Krokusa. Pozdrowienia dla spamera ;).

Jeżeli jesteśmy przy temacie Bochni. Czy jest wśród nas właściciel oramkowanej czarnej 156 SW, którego często widuje zaparkowanego w jednej z uliczek przy Uzborni? (specjalnie nie podaje nazwy uliczki) Często macham, mrugam, ale zero reakcji.

Amortyzatory
Powrót