• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

Pozdrawiam wszystkich Alfistów, którzy przemieszczali się dziś Alejami w kierunku Kleparza ok. godziny 18.30, a sporo Alf widziałem i wyprzedzałem :)

Pozdrowienia dla kierowcy alfy 147 KR ...RN ? na ramkach, zaparkowanej dziś na parkingu galerii krakowskiej o 13:00 :)

Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej GT spotkanej dzisiaj na Miasteczku Studenckim AGH ;)

attachment.php

Załączniki

• IMG_0231.jpg
    IMG_0231.jpg
    94.6 KB · Wyświetleń: 370
Serdecznie dziękuję koledze w czarnej 159 z tablicą KOL... za wpuszczenie mnie pod zajezdnią MPK na Okulickiego w Krakowie ;-) Pozdrawiam.

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej (chyba to byl czarny:D) 159 SW KR 7F664, która stała dzisiaj koło mojej przy ul. Nad Sudołem koło 19.15:) Bardzo ładna furka:)

Pozdrawiam kierowniczkę AR której machałem jak szedłem po pasach ~ tydzień temu o 18/19 przy Wawelu na ul Dietla.

A ja pozdrawiam właściciela srebrnej 156 na żółtych francuskich czy holenderskich tablicach, który umożliwił mi włączenie się do ruchu na Okulickiego :-)

Pozdrowienia dla czarnej 147 której (z tyłu) migałem dzisiaj parę minut po 17 na ul.Bieńczyckiej z moje eLki.

Wczoraj po 19 na Wielickiej od strony Wieliczki śmignęło mi ciemne kombi AR 156, pozdrawiam,!
Nie zdążyłem mignąć.

Pozdrawiam kierownika 156 azurro coś tam ;) Alfa widziana na parkingu krytym w CH Krokus ;)

Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kolegi koleżanki widzianej wczoraj pod bezdomka o 20 AR 156 Sw w sulkowicach

- - - Updated - - -

Rej Kmy na ramkach klubowych

Kogo mijam z naprzeciwka (od Skawiny w stronę Krzywaczki) praktycznie codziennie ok 15:30? Czarna 156SW bodajże z identyfikatorem AE? :-)

Pozdrowienia dla czarnej 147 której (z tyłu) migałem dzisiaj parę minut po 17 na ul.Bieńczyckiej z moje eLki.

Może to do mnie... ale podejrzewam, że się znamy i często parkuję koło Twojej 156-ki na Expo ;-)

- - - Updated - - -

Pozdrowienia dla koleżanki z zielonej 156 kombi na blicach ZGY widzianej dziś na ul. Nowohuckiej. Miło było usłyszeć pipnięcie w korku ;-)

Może to do mnie... ale podejrzewam, że się znamy i często parkuję koło Twojej 156-ki na Expo ;-)

- - - Updated - - -

Pozdrowienia dla koleżanki z zielonej 156 kombi na blicach ZGY widzianej dziś na ul. Nowohuckiej. Miło było usłyszeć pipnięcie w korku ;-)

Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót