• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Widziany/widziana...

Pozdrawiam oramkowaną 147 na blachach KCH , z wieczornego rajdu na Chrzanowie

Pozdrawiam oramkowaną AR GT czerwoną, dziś po 13 pod M1 w kierunku Huty i oramkowaną białą 156 wczoraj na nowym moście na Wiśle - Pan jechał w kierunku Rybitw.

Pozdrowienia dla
1. Oramkowanej czarnej polift 147 mijanej dzisiaj około 15:20 w Kluczach
2. Oramkowanej 166 mijanka w Rabsztynie około 16-tej
3. Oramkowanej czarnej 147 na blachach KCH widziana w Olkuszu kolega skręcał z ulicy Kościuszki w F.Nullo około 16-tej

Widziana alfa 156 biala z napisem na drzwiach alfa romeo rej KRA mrugalem ci awaryjnymi z czarnej 156 sw

Biała AR 156 rej KRA widziana wczoraj w Skawinie - pozdrawiam
Chyba miała napis na drzwiach.

Pozdrawiam kolegę, który nie umie jeździć po autostradzie - srebrna, oramkowana 147 wyprzedzana wczoraj około 15:30 na A4 przed węzłem "wielicka".
Używamy prawego pasa, gdy jest pusty :/

Pozdro dla kolegi z czerwonej 147 FL z flaga italii z tylu na KN. Rondo koło Renault przy Piłsudskiego w NS :)

Miałem dziś okazję widzieć kilku Kolegów w Krakowie. :)

Najpierw - chwilkę przed południem - w srebrnej 159 SW JTDm ( KRA - klubowe podkładki ) na ul. Armii Krajowej przy skręcie w ul. Zarzecze. Następnie, niedługo później na Rondzie Matecznego w kierunku ul. Wadowickiej - w czarnej GTV ( SC ) a przed 16.00 na ul. Walerego Sławka przy skręcie w ul. Kamieńskiego w granatowej 156 2.5 ( KR ).

Pozdrowienia. :)

Witam !

Pozdrawiam kolegę w czarnej 159 ( chyba sedan ) który mi machnął w Piekarach ;) Sorry ale słońce mnie oślepiło i nie zdążyłem odmachać ;)
Pozdrawiam również kolegę w 159 SW na obwodnicy w kierunku Balic....Straszny korek się zrobił przez ten wypadek ( tutaj już jechałem firmowym )
Oraz pozdrowienia dla sympatycznej ;) Pani w 156 SW ( ciemny kolor ) oraz również 156 SW ( srebrna ) na Opolskiej . Tutaj też autko firmowe .
WSZYSTKIE ORAMKOWANE I WSZYSTKIE DZISIEJSZEGO PORANKA ! DO ZOBACZENIA 28 ;)

Maniek015 o 15 w Gtv na mostku w Batowicach? Z oponami.

Pozdro dla kierowcy, oramkowanej, czerwonej 147-ki widzianej dziś na Nowohuckiej w Krakowie o godz. 7.40, która pomykała w kierunku M1 :)

oraz dla kierowcy, oramkowanej czarnej GT KRA...4C widzianej dziś o 8.40 na al. jana Pawła II w Krakowie. :)

Pozdrawiam kolegę z czerwonej 156 z ramkami dziś koło 13 na Opolskiej na wysokości placu Imbramowskiego :D

pozdrawiam kolege z czarnego GT oramkowany rej KRA.... co sobote miedzy 6 a 7-30 rano kolega jezdzi od strony przyrzowic.

Amortyzatory
Powrót