Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To jaPozdrawiam Kolege z ktorym sie mijalem przy wjezdzie na parking podziemny w Galerii Bronowice dzisiaj ok 20.00. Lapki byly![]()
Dzięki dziękipozdrawiam kolege z ciemnej 159 o rejstracji KSU XXX. Fajny wspolny przejazd od Matecznego do Kleparza.
Dzięki dziękirównież pozdrawiam, mam nadzieje, że w Gliwicach też się spotkamy na biciu rekordu
z ciekawości to za jednostka pod maską była? Agresywnie poszliśmy wszyscy się patrzyli. Jak to kolega z fotela obok mówił "patrz jak się laski gapią na wasze Alfy". Pozdrawiam serdecznie Ciebie i czarną 159 bodajże TI na rejestracji KR474PC z ulicy staszica. Parkujesz pod blokiem mojej dziewczyny
.
Fajne fajne wszystko na miejscuPod maską 1.9 16V. A fajne były te dziewczyny?? Jechałem z żoną, więc siłą rzeczy nie mogłem się "oglądać". Groziłoby to "smutnym" sobotnim wieczorem.
Pozdrowienia dla oramkowanej GT i 147 na Fabrycznej 20A na terenie Factory Parku![]()
Pozdrowienia dla kolegi Syndykat_TSSZ widzianego z pół godzinki temu pod Galerią Krakowską![]()