Widziany/widziana...

pozdrawia czerwoną 147 z ramkami , widziana ok 16.00 pod McDonalds w Oświęcimiu

pozdrawiam kolege z ciemnej 159 o rejstracji KSU XXX. Fajny wspolny przejazd od Matecznego do Kleparza.

pozdrawiam kolege z ciemnej 159 o rejstracji KSU XXX. Fajny wspolny przejazd od Matecznego do Kleparza.
Dzięki dzięki ;) również pozdrawiam, mam nadzieje, że w Gliwicach też się spotkamy na biciu rekordu :) z ciekawości to za jednostka pod maską była? Agresywnie poszliśmy wszyscy się patrzyli. Jak to kolega z fotela obok mówił "patrz jak się laski gapią na wasze Alfy". Pozdrawiam serdecznie Ciebie i czarną 159 bodajże TI na rejestracji KR474PC z ulicy staszica. Parkujesz pod blokiem mojej dziewczyny :).

Pozdrawiam 147kę na blaszkach KBC widzianego wczoraj o 21:30 w Galerii Krakowskiej :)

Dzięki dzięki ;) również pozdrawiam, mam nadzieje, że w Gliwicach też się spotkamy na biciu rekordu :) z ciekawości to za jednostka pod maską była? Agresywnie poszliśmy wszyscy się patrzyli. Jak to kolega z fotela obok mówił "patrz jak się laski gapią na wasze Alfy". Pozdrawiam serdecznie Ciebie i czarną 159 bodajże TI na rejestracji KR474PC z ulicy staszica. Parkujesz pod blokiem mojej dziewczyny :).

Pod maską 1.9 16V. A fajne były te dziewczyny?? Jechałem z żoną, więc siłą rzeczy nie mogłem się "oglądać". Groziłoby to "smutnym" sobotnim wieczorem.

Pod maską 1.9 16V. A fajne były te dziewczyny?? Jechałem z żoną, więc siłą rzeczy nie mogłem się "oglądać". Groziłoby to "smutnym" sobotnim wieczorem.
Fajne fajne wszystko na miejscu :D Widziałem :D na żonkę też nie masz co narzekać :) Pozdrawiam i szerokości :)

Do Czarny_28 z 11.12.2014 :) witaj to ja również pozdrawiam raz jeszcze

Ostatnia edycja:
Wczoraj na Zakopiance mijana czarna 147 z gazem :) lapki byly pozdrawiam jeszcze raz

Dzisiaj ul. Kościuszki Olkusz około 16-tej czarna 147 szyby w smole na biało czerwonych ramkach była mijanka :cool: pozdrowienia

Pozdraowienia z Jarosławia dla kierownika/kierowniczki 147 na A4 koło Krakowa w piątkowy wieczór :cool:

Pozdrowienia dla oramkowanej czarnej 156 :) Widzianą w sobotę ba wyjeżdzie z pod BP w Brzeszczach Z myjni bo się ładnie świeciła :)

Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 z ramkami z którym się mijałem dzisiaj przed 12 na ul. Słowackiego w Olkuszu, łapki były:)

Witaj tomek w sobote albo w niedziele sie mijalismy :) a powiedz mi ktoś kolo ciebie jezdzi granatowa 159 sedan oramkowana i 156 sw oramkowana?

Cześć Adrian, pewnie w sobotę rano jak wracałem z nocki i zaspany byłem, że nie zauważyłem Cię. W Kluczach taką 159 widziałem nieraz zaparkowaną ale kierowcy nie znam.

Pozdrowienia dla oramkowanej GT i 147 na Fabrycznej 20A na terenie Factory Parku :)

Pozdrowienia dla oramkowanej GT i 147 na Fabrycznej 20A na terenie Factory Parku :)

Pozdrawiam kolegę :) Widze często Twoją bellę pod budynkiem ochrony. A dziś był gościnnie +1 (foto), widziałem Cię dziś jak wyjeżdżałeś z FP.

attachment.php

Załączniki

• 10344228_1009637732383277_5816166555316312686_o.jpg
    10344228_1009637732383277_5816166555316312686_o.jpg
    82.3 KB · Wyświetleń: 356
Pozdrowienia dla kolegi Syndykat_TSSZ widzianego z pół godzinki temu pod Galerią Krakowską :D

Amortyzatory
Powrót