• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156sw (tak myślę) co trochę nierozważnie wyprzedzał kogoś w Brzozówce :) minęliśmy się zaraz przed Tarnowem.
Ledwo wyhamowałem, nieźle by wyglądała czołówka dwóch 156.

Pozdrawiam kierowcę czerwonej Gtv, z którym jechaliśmy sobie dzisiaj po 8:00 od zjazdu z zakopianki w opatkowicach aż do tandety. Ramek nie było, ale przecież nie każdy je ma założone, więc może i tak tu zagląda.
Czerwona Gtv to jest to co musi wreszcie zagościć u mnie w garażu...jak nie to nie wytrzymam:suicide2:

Pozdrawiam czerwoną 147 której się spieszyło w Piekarach w kierunku Liszek dziś około godziny 7.40 .

Pozdrowienia dla Kolegi w 147 i Jego rodzinki spotkanych dziś pod kopcem Kraka z okazji Rękawki ;)

Pozdro dla alfaholików widzianych w autka.pl. Tuningowane KBC i stojące z patykiem KRK. :)

Nadymione z komórki.

Pozdrowienia dla czarnej 147 z koniczynkami na parkingu pod decathlonem w plazie. Chyba długie zakupy były ;)

Pozdrawiam kierownika bordowej 156 sedan KTA...50 który jechał ze mną w korku na A4 od brzeska w kierunku bochni zawsze to raźniej;)

To tuningowane dziś w autka.pl KBC to moje ale ciebie nie widziałem? Trzeba było się zatrzymać i pogadać :)

jaboleq twoja twarz była mi jakby znajoma jeszcze z czasów jak miałem fiata brave ale nie byłem pewny więc też nie zagadałem :(

pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki GT-ka na biało czerwonych ramkach :) nr rej. KR.. dzisiaj rano około 6:30 na DK 94 w kierunku Katowic okolice Bolesławia

Pozdrawiam czarną GT na ramkach widzianą dziś rano ok. 7 na skrzyżowaniu Andersa i Stella-Sawickiego (stałeś na światłach do skrętu w Stella). Jechałam w przeciwnym kierunku ale chyba mnie nie zauważyłeś :confused:

@lukaszOLK również pozdrawiam:) Mocno spóźniony do pracy, zauważyłem tylko znajomą bryłę i ramki, nawet nie zwróciłem uwagi skąd jesteś, także dobrze, że napisałeś. Szerokości i do zobaczenia na drodze:)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 sw chyba po lifcie. Na światłach przy statoilu ok 18.30 próbowałem zwrócić na siebie uwagę silnikiem ;)

Pozdrawiam widzianego dziś o godz. 6:55 kierownika w czarnej 159 na ramkach, wyjezdzajacego z ul. Na Kozlowce w ul. Wlotowa :)

Pozdrawiam kolegę i koleżankę z białej 156 na ramkach z tablicą KRA... Chyba się nieźle uśmialiście, bo w pierwszym momencie Was nie zauważyłam, machałam do koleżanki, którą podrzucałam, dopiero po chwili zauważyłam, że obok mnie stoi AR :) Ale potem już machałam do Was :)

Amortyzatory
Powrót