Widziany/widziana...

Pozdrawiam właściciela przy Schronisku Morskiego Oka :-)
266.jpg

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

Teraz to juz sam niewiem a mijam najczęściej na wysokości zjazdu na Katowice Częstochowa ja jezdze na a1

Pytam, bo może mnie widujesz;) ale ja mam KR:D a i nie co sobotę, ale zdarza mi się w takich dniach/porach tam jeździć. Tak czy inaczej pozdrawiam:):)

Przyznać się, kto stoi na parkingu Comarch w Krakowie 159 srebrny sedan 1,9 jtdm z ramkami? :)

pozdrawiam kierownika (kierowniczkę) czerwonej brery na klubowych ramkach stojącej dziś rano na Kopernika w Krakowie :)

Wysłane z S3

Pozdrawiam dziś widzianych kolegów z forum :)
1. Czarna 156 SW oramkowana o godzinie 16 parkująca pod TESCO na Wielickiej
2. Czarna 166? mijana przed Łapczycą na "4" - mijamy się czasami w tych okolicach :)
3. Czarna GT oramkowana ok 17:30 na Uzborni w Bochni. Machnąłem Ci ręką kolego, ale chyba nie zauważyłeś :)

Pozdrowienia dla grafitowej 159 SW spotkanej dziś około godziny 9 na trasie Kryspinów - Balice oraz dla 147 ( przed liftem ) czarnej na felgach chyba od TI dzis popoludniu obok biedronki i kauflandu w centrum Chrzanowa :)

Pozdrowienia dla Pana z białej Julki QV jadącego wczoraj późnym wieczorem/nocą od strony Krakowa, drogą 94 aż do samego zjazdu w kierunku Pyrzowic ;)
Bardzo miło się jechało razem i dynamicznie :D
Ale Pan chyba miał tryb A załączony bo nie uciekał poczciwemu staruszkowi TS'owi :P
Albo po prostu jechał "powoli" jak na Julkę QV :D

A ja pozdrawiam zieloną 147 KGR przez liftem, która mijała mnie na A4 między Bochnią, a Targowiskiem. Jakoś tak lepiej się jedzie do pracy, jak się spotka swojego po drodze ;).

Pozdrowienia dla Pana jadącego dziś ok 13 srebrną AR 156 SW, ul. Kocmyrzowską w kierunku Wzgórz. Ramki były ;)
I dla właściciela/właścicielki ciemnej 166 widzianej 23 marca ok 12 na ul. Zyblikiewicza :)

Kto z Koleżanek / Kolegów stał dzisiaj około 7.40 czarną AR 156 w korku na ul. Kamieńskiego w kierunku Ronda Matecznego ? Ramka klubowa ( KR ). Jechałem w przeciwnym kierunku.

Pozdrowienia.

Pozdrowienia dla kierownika czarnej GT widzianej ok 11 przy dworcu w czyżynach. Machałem ale kolega chyba nie zauważył ;)

Pozdrowienia dla:
1. Pana z czarnej 159 SW, KWI.. który mrugał awaryjnymi na autostradzie, węzeł wielicki o 9 rano- bez ramek
2. Czarna chyba GT, na lotnisku w Pyrzowicach o 10 rano- z ramkami
3. Czarna 159 SW, KWI na ramkach, który przepuścił nas na pasach pod Kościołem Klemensa w Wieliczce w południe.

Amortyzatory
Powrót