• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

pozdrawiam kierowce czarnej GT numer KR w ramkami, dziś ok 14 na ul. gen. Okulickiego między skrętem na zesławice a makuszynskiego, pomachałem ale chyba byłeś znużony korkami :D

Pozdrowienia dla 159 Sj 61695 na ramkach która parkuje pod blokiem na rusznikarskiej :)

Kogo biala piekna 166 z czarnym dachem na blachach KR zaparkowana pod wydzialem komunikacji w wieliczce

Kuba słepy chyba był :P nie widzialeś czarnej 147 po prawej stronie na parkingu przy ogrodzeniu ? myślałem ze się zatrzymasz :)

rzuciła mi się w oczy jak się tam kręciłem, a później jakoś tak wyszło haha, ale nie bój się nie dało się nie zauważyc ;)

pozdrowienia dla alfy 146 widzianej w poniedziałek w saczu koło trzech koron ok g 18 oraz dla 156 sportpack na SJ widzianej wczoraj ok 17 w jurkowie(mazda mrugającą awaryjnymi)

Pozdrowienia dla Pana z szarej 145 widzianej w środę po 9 przy nowym moście w Mogile - Pan albo nie wie o co chodzi, albo był zawieszony ;) Chyba KRA i na bank ramki.

Pozdrowienia dla widzianej dziś ok 14 pod ZSZ nr 3 na Szkolnym czarnej 147 na blachach KWI - ramki są. Ależ wymuskana :D

Czarna 147 z ciemnymi szybami, KWI z ramkami, dziś rano pod "oaza" o 9 40. Machnęłam, ale trudno coś dostrzec przez ciemne szyby, więc nie wiem czy był odzew. Pozdrawiam

Pozdrawiam widzianą dziś brązową 159 na alejach w krakowie rej. Kr ...0E, lapki byly oraz srebrna 156 na rej. SKL.... lapka takze była:) oby dwie około 13 tylko chyba Panowie bez ramek klubowych?.

A ja pozdrawiam wszystkich z ktorymi widzialem sie dzisiaj na drogach w suskim i mimo ze oramkowani to chyba nie wiedza o co kaman...;p

Pozdrawiam, widzianą dzisiaj około 15:30, oramkowaną 156 SW w kolorze grafitowym, stojącą na parkingu przy ulicy Bieńczyckiej w Krakowie.

Pozdrowienia dla kierowcy poliftowej oramkowanej 156, która stoi na poziomie 0 na parkingu w Enterprise Park (pod Delphi) na Powstańców Wielkopolskich :)

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 KR z kilkoma 9 w rejestracji widzianego przed 17 na Alei Powstańców Śląskich.
Jaki tam masz motor? :D

Ostatnia edycja:
pozdr dla kierownika oramkowanej czarnej 156 z pletwa na klapie, stala nie daleko mojej na parkingu kauflandu w oswiecimiu :)

pozdrawiam właścicielkę oramowanej czerwonej alfy GT, dzisiaj nie wiem co Cie zawiało w moje strony, ale na ''głownej'' w Proszowicach ok 16 :)

Ostatnia edycja:
ciemna 159, KR...PY, dzisiaj rano widziana na Wielickiej ok 7 30, Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót