• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Pozdrawiam 3 alfy GT widziane dzisiaj po 18.00 lecace od Krakowa w strone Kielc.

attachment.php

Pozdrawiam również Kierowcę widzianego w Gorzkowie około 16, jechałem za Tobą pare kilometrów ale byłeś skupiony na drodze i nawigacji :)
Dzięki, również pozdrawiam. No tak to jest w obcym mieście, tylko nawigacja :rolleyes:

Pozdrawiam z fona...
Bartek

Kto jechał szara 156 SW na rej KR... kolo 16 aleja pokoju do grzegórzeckiego? Staliśmy na światłach jednak zbyt późno zorientowałem się ze miałeś ramki. :)

Pozdrawiam niebieska Brere na blachach KR, ktora jechala za mna od Opolskiej, przez Bora, i znikla gdzies na Wislickiej :). Ladnie sobie slalomowalismy miedzy autami :D

Pozdrowienia dla niebieskiej 156 rej.KWA (ramek chyba nie było) za która cisnęłam dziś sobie ok.19 z Kęt do Andrychowa.....dobrze sie jechało za driverem, bo szybko dotarłam :)

To chyba ja! :P również pozdrawiam! kojarzę samochód z ul. Klasztornej?

Co to za piękna Brera w Cabrio stała dzisiaj "na kapciu" w Kobiernicach nieopodal ronda?

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam srebrną 156 na ramkach widzianą w Zabierzowie tuż przed 13 dziś, na ul. Krakowskiej :) . Pomachane, odmachane

To chyba ja! :P również pozdrawiam! kojarzę samochód z ul. Klasztornej?

Co to za piękna Brera w Cabrio stała dzisiaj "na kapciu" w Kobiernicach nieopodal ronda?

no tak bardzo mozliwe ze to Tyy :) dobrze kojarzysz zapewne :P Pzd.

Dodano po 18 minutes:

Dzisiaj Centrum Kęt _ Rynek _ godzina 18sta awaryjne od pięknej ciemnej GT....chyba SB badz SBI ale nie dam ręki uciąc...ale ramki na 99,9% były ;p....odwdzięczyłam sie awaryjkami choć skręcałam w prawo mogłeś/aś nie widzieć....POZDRAWIAM :)

Ostatnia edycja:
Ustrzelona wczoraj (3.06) w Krakowie ok. 17 srebrna AR 159 na blachach KR i oramkowana. Pędziła od Kombinatu w kierunku Placu Centralnego. Pozdrowienia wyjątkowo z tramwaju linii 4 ;)

A w sobotę w godzinach wieczornych na Ruczaju spotkana AR 159 w kolorze ciemnym (chyba, bo już nie pamiętam). Długie były i łapki były :) Pozdrawiam raz jeszcze :)

Pozdrawiam czarna GT z grafika dziś o 17 na opolskiej. Nie zdarzylem odmachac ;) na codzien stoi chyba pod UBS w Zabierzowie ?

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Ustrzelona wczoraj (3.06) w Krakowie ok. 17 srebrna AR 159 na blachach KR i oramkowana. Pędziła od Kombinatu w kierunku Placu Centralnego. Pozdrowienia wyjątkowo z tramwaju linii 4

To chyba ja :) I pędzić faktycznie mogłam - jest tam kawałek prostej. Również pozdrawiam! :D

Pozdrawiam kolegę z ciemno niebieskiej Alfy 156 na czarnych alusach i na ramkach , który często pojawia się na Azorach na Makowskiego . Moja , czarna , stoi już również na ramkach :victory:

attachment.php

Pozdro da kolegi z GT
Jaworzno ost ok 20:00 - tak wiem że to śląsk, ale blachy ma małopolskie :)

Załączniki

• 20140609_200304.jpg
    20140609_200304.jpg
    163.1 KB · Wyświetleń: 384
Dzisiaj okolo godziny 13 Mszana Dolna brązowa 159 blachy KR pozdrawiam

Sent from my AR by S3 using Blue&Me ;)

Pozdrowienia dla czarnej 159 SW KR widzianej dzisiaj na wiadukcie Stella-Sawickiego koło godziny 7 nie zdążyłem odmachać.

Pozdrowienia dla czarnej 159 SW KR widzianej dzisiaj na wiadukcie Stella-Sawickiego koło godziny 7 nie zdążyłem odmachać.

To chyba Jam to był :) Również pozdrawiam !!!
Zauważyłem Cię w ostaniej chwili kiedy przedzierałem się przez ten mały wykop pod kable przed światłami. :D

Kto się woził czerwoną 147 z czarnym dachem na krakowskich klasykach i czarna sportwagonem na kkn i carefourze rej KR....VM chyba
czerwona 147 z czarnym dachem na krakowskich blachach to mój brat ;)

Kto w hucie na os. Na Wzgórzach jeździ czerwoną 166 na blachach RNI z ramkami?? Bo mi dziś mignęła ;)

Amortyzatory
Powrót