mialem zawracac za nia ale stwierdzilem ze i tak pewnie jej nie dojde.
nie prawda
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
mialem zawracac za nia ale stwierdzilem ze i tak pewnie jej nie dojde.
Dzięki, również pozdrawiam. No tak to jest w obcym mieście, tylko nawigacja![]()
Pozdrawiam również Kierowcę widzianego w Gorzkowie około 16, jechałem za Tobą pare kilometrów ale byłeś skupiony na drodze i nawigacji![]()
Pozdrowienia dla niebieskiej 156 rej.KWA (ramek chyba nie było) za która cisnęłam dziś sobie ok.19 z Kęt do Andrychowa.....dobrze sie jechało za driverem, bo szybko dotarłam![]()
To chyba ja!również pozdrawiam! kojarzę samochód z ul. Klasztornej?
Co to za piękna Brera w Cabrio stała dzisiaj "na kapciu" w Kobiernicach nieopodal ronda?
Ustrzelona wczoraj (3.06) w Krakowie ok. 17 srebrna AR 159 na blachach KR i oramkowana. Pędziła od Kombinatu w kierunku Placu Centralnego. Pozdrowienia wyjątkowo z tramwaju linii 4
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW KR widzianej dzisiaj na wiadukcie Stella-Sawickiego koło godziny 7 nie zdążyłem odmachać.
czerwona 147 z czarnym dachem na krakowskich blachach to mój bratKto się woził czerwoną 147 z czarnym dachem na krakowskich klasykach i czarna sportwagonem na kkn i carefourze rej KR....VM chyba