• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla srebrnej 166 na ramkach , widzianej dziś na Opolskiej .

To chyba ja :)
Czyżby srebrną 156SW ??
Jeśli tak, to nawet starałem się pomachać ;)

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

Zgadza się . Widziałem i też pomachałem , ale byłeś już w ruchu i mogłeś nie widzieć . Nawiasem mówiąc ładne autko :)

Pozdrawiam 156 ( czarna Berlina ) często widywaną , w okolicy stacji paliw Promerol , w Kryspinowie.

Dziś po godzinie 8.00 na ulicy Myśliwskiej w Krakowie , ciemna 159 SW na ramkach. Machałem ale chyba kierownik nie zauważył ;)
Pozdrawiam !

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzisiaj przed południem , na nowej myjni w Kryspinowie oramkowana czerwona Brera. Pozdrawiam !

Dzisiaj przed południem , na nowej myjni w Kryspinowie oramkowana czerwona Brera. Pozdrawiam !

To pewnie ja, miło mi :) pozdrowienia i dla Ciebie choć niestety nie widziałem. Ktoś czasami stoi za przystankiem MPK przy łuku na gorze i widzę alfę co kilka dni jak tamtędy jadę ;) ale zawsze pusta.
W międzyczasie pozdrowienia dla oramkowanej 159 na Kobierzynskiej, nie zdążyłem zareagować.

Ostatnia edycja:
Przed chwilą na A1 mijając Łódź jechałem "trochę" ponad normę a wyprzedziła mnie GIULIA tak jak bym stał :)
Była niebieska - tyle zauważyłem bo szczęka obijała mi się o asfalt ... :-)

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

Granatowa (?) 147 oramkowana w piątek ok 13:30 w Niepołomicach skręcająca w kierunku hurtowni Unimięs, pozdrawiam!

Pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej 147 na ramkach widzianej dzisiaj ok 14 na skrzyżowaniu Okulickiego/Kupały.

Pozdrawiam kierowcę czerwonej 159 na KN, nie zdążyłem pomachać/zaświecić długimi w miejscowości Tęgoborze :P

Bardzo, bardzo ładna GT pod Bonarką, na zatłoczonym parkingu w okolicy wejścia od strony Leroy Merlin. Miała koniczynki na błotnikach. KRA. Pozdrowienia.

Pozdrowienia dla kremowego MiTo które żwawo pomykało wczoraj od Armii Krajowej w kierunku Macro :P

Pozdrowienia dla kierowcy chyba brązowej 159 w sedanie na KCH mijanej dzisiaj koło 14:00 w okolicach Baligrodu. Jechałam czarną 159 SW na włoskich blachach, ostatniej chwili Cie zauważyłam :D

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót