• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla dwóch 159 które mijałem na Balickiej w godzinach porannych oraz czarnej 147 widzianej w Galerii Bronowice.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

A kierowca czarnej 156 sw KWI, który wczoraj na zakopiance kurczowo trzymał się lewego pasa blokując go skutecznie, niech już więcej tego błędu nie popełnia..

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 159 przy wylocie z Wadowic w stronę Suchej Beskidzkiej ok godz 16
Za późno dojrzałem rękę bo tak jakoś schowany jechales za dupą poprzedzającego Cie auta

Ostatnia edycja:
Kto mi mrugał awaryjnymi ze 147 dzisiaj na A4 w kierunku Rzeszowa? Srebrna 159 KRA i bordowa 146 RLE :D

Pozdrowienia dla czerwonej 147 widzianej w Skawinie. Jechałeś za mną (niestety akurat błękitna nowa Fiesta) i skręciłes do Biedronki.

Pozdrowienia dla kierowcy zielonej 147 na ramkach jadacej na a4 w kierunku krakowa kolo 13

Wysłane z mojego V9 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla 166 widzianej wczoraj pod Multikinem na Dobrego Pasterza w Krakowie :)

Wysłano z mojego HTC ONE M9

Pozdrowienia dla Ciemnej oramkowanej Gulietty która stała wczoraj pod wieczór na parkingu Futury :)

Pozdrowienia dla bordowego gt na WR i razem z nim białej gulietty na KCH na ramkach widzianych przed chwila w Niesułowicach

Wysłane z mojego V9 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam czarną ? "siódemkę" , spotkaną kwadrans temu w Alwerni. Stałem przed przejściem dla pieszych z psem .
Kojarzę ją z forum ale nie mogę znaleźć w naszych bellach . Fioletowe felgi . Zacnie się prezentuje .

Blachy SBI

Ostatnia edycja:
Od pół roku jeżdżąc 155, na ramkach klubowych, na ulicach pozdrawiam samego siebie:o.

Ani jednej spotkanej bliźniaczej 155.

Nikt mi nie mruga.
I ja nie mrugam nikomu.

155 są na drogach kaput:(:).

Czyje ładne kombi 159, ciemny metalik na czarnych podkowach chyba w Galerii Bronowice?

Od pół roku jeżdżąc 155, na ramkach klubowych, na ulicach pozdrawiam samego siebie:o.

Ani jednej spotkanej bliźniaczej 155.

Nikt mi nie mruga.
I ja nie mrugam nikomu.

155 są na drogach kaput:(:).

Nie kazdy ma parcie na ramkli klubowe i utożsamianie sie publicznie z klubem na "miesice" ;)
ja na zadnej z moich alf nie mam ramki klubowej.

w

Pozdrowienia dla Pani w ciemnej 156 sw widzianej dzisiaj przed 15 w Myślenicach ;) było mrugane

Amortyzatory
Powrót