Widziany/widziana...

[MENTION=8749]Lotek900[/MENTION] nie byłeś może dzisiaj około 20 w biedronce w Chełmku? Stała taka GT podobna do twojej zaparkowana :D moja prawie naprzeciwko.

Pozdrawiam z lekkim opóżnieniem..mam nadzieje,że awaryjne zadziałały..Kinga

Srebrna Brera K0 E*** widziana wczoraj na Alejach ~21:20 to ktoś od nas (ramka z flagą Włoch)? Pozdro z czerwonej 147 KMY ;)

Pozdrawiam 156 na klubowych ramkach (SB) stojącą wczoraj wieczorem w Kętach praktycznie w samym centrum

Wysłano z mojego HTC ONE M9

Pozdrowienia dla ciemnej 166 na tablicach KRA spotkanej na rondzie przy Galerii Bronowice. Było świecone ;)

Ostatnia edycja:
@Lotek900 nie byłeś może dzisiaj około 20 w biedronce w Chełmku? Stała taka GT podobna do twojej zaparkowana :D moja prawie naprzeciwko.

Nie to nie ja, ale po okolicy kręci się jeszcze jedna czerwona GT, kilka razy się już z nią mijałem

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 155 oczywiście na klubowych, widziany saska w nowohucką.

Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 mknącego nie całą godzinę temu na trasie Krynica-Nowy Sącz. Wybacz, nie zdążyłem odmachać.

Pozdrawiam 159 na blachach RZE , stojącą na Chmieleńcu :)
Widziana 15 minut temu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

pozdrawiam kierownika/kierowniczke 156fl sw. zaparkowałem obok pod parkshopem w osw :) Juz pare razy sie mijalismy w osw, nicku nie pamietam niestety :)

Trąbiący z nad przeciwka kierowiec dzisiaj w Krzywaczce:) Ciemno było i w lusterku zauważyłem lampy 9:D A propo jedna żarówka tylna nie świeci;) Pozdro

Pozdrawiam kierownika 159,ktory z podniesioną maską stoi na przystanku na drodze 75 w okolicach Okocimia. Gonie spóźniony do pod Słomniki, dlatego nie mogłem się zatrzymać. Powodzenia!

Pzdr dla kierowcy ciemnej 156 na ramkach który przyglądał się wczoraj mojej rozbitej Alfie w Wieliczce na wylocie na Kraków :(

Pozdrawiam kierwoniczke (?) szarej (?) 159 na rzeszowskich blachach spotkania wczoraj o 18.30 na alejach w Krakowie. Jechałem za tobą od Reymonta do jubilatu ;)
Miłej drogi !

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót