Widziany/widziana...

Forumowicz, tylko myślał, że pani w czarnej przedliftowej 156 na blachach KRA spotkana wczoraj na Ujastku nie jest forumowiczem:D
A jednak, też pozdrawiam.
Haha a jednak ;) W takim razie pozdrowienia ;)

To jeszcze pozdrawiam Pana z czarnej AR 159 SW ustrzelonej wczoraj w Skawinie, przed skrętem na obwodnicę, na ul. Piłsudskiego ;)

W sumie pomachałem ze 4x do kierowców Alf :D dwóch zwolniło ( pewnie myśleli, że policja xD ) jeden zero reakcji a jeden odmachał - 159 chyba KTA na trasie Tarnów-Wojnicz

Pozdrowienia dla kierownika czarnej GT na blachach ONY widzianej dziś w korku w tunelu koło Galerii Krakowskiej, były ramki :)

Brązowa 159 sedan KRA z ramkami dziś około południa na Pachońskiego

Pozdrawiam widziane ar dziś w kluczach między 15 a16 czarna 147 później kolo biedronki czane mito i koło apteki czerwone 156.

Pozdrawiam czarną 147 KOL niedaleko WSB w DG. - Koleżanko? wymień żaróweczkę z przodu :D

Szara, fajna, poliftowa 156 SW rej. KWI widziana dziś ok 11:40 w Tyńcu - zaparkowana praktycznie na wprost szkoły, na chodniku ;) Pozdrowienia ;)
I dla czerwonej 147 wczoraj na Piłsudskiego w Skawinie - chyba forumowa.

To moja :) jedyne miejsce w ktorym bylem w stanei zaparkowac na obecnej glebie :D i wlasnie widzialem Kobiete lecaca od strony Tynca w ciemnym sedanie 156 :) ale nei przypuszczalem ze forumowiczka :D

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowcę ślicznej, czerwonej 159 kombi widzianej dziś przed 8 kolo Almy na pilotów:)

Pozdrawiam kierowcę ślicznej, czerwonej 159 kombi widzianej dziś przed 8 kolo Almy na pilotów
smile.png

Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/malopolskie/106488-widziany_widziana-59.html#ixzz3KrdIYDPC

Witam, również pozdrawiam

Ostatnia edycja:
:) nowy model alfa 157SW kolor srebrny zaparkowana na ul.Karmelickiej, oczywiscie z ramkamkami klubowymi
Pozdrawiam

Czarna 147 KR z ramkami.Dziś o 14.00 na 29 Listopada przy skrzyżowaniu z Dobrego Pasterza.

Wczoraj widziana w KRK alfa 156 lift KOS 4v93 , czerwona GTV na blaszkach KR i srebrny polift 156 na felgach GTA oczywiscie oramkowane :D pozdrawiam !!!

Haha a jednak ;) W takim razie pozdrowienia ;)

To jeszcze pozdrawiam Pana z czarnej AR 159 SW ustrzelonej wczoraj w Skawinie, przed skrętem na obwodnicę, na ul. Piłsudskiego ;)

Jak WR.... to ja. Również pozdrawiam :-)

Amortyzatory
Powrót