Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej, srebrnej 156-tki KMY....... widzianej dziś na ul. Beliny Prażmowskiego w Krakowie o 9.20 :)

czyja czarna chyba poliftowa stała w krakowie na ul Prostej koło 15 na tablicach SJ ? przyznawac sie !

czyja czarna chyba poliftowa stała w krakowie na ul Prostej koło 15 na tablicach SJ ? przyznawac sie !

attachment.php

Załączniki

• 794px-Misc-got-a-badass-over-here-l.png
    794px-Misc-got-a-badass-over-here-l.png
    56.5 KB · Wyświetleń: 1,244
Pozdrawiam kierowce czarnej 159 oramkowanej LZE widzianej dzis ok 7 na al.29 listopada w KRK :)

Równo siódmej widziałem ją na Powstańców w Batowicach :-)

30 minut temu:
159 KBC 24.... al. Pokoju (Dąbie). Kolega niech patrzy w lusterka wsteczne ;)

Też widziałem przed chwilą 159 KBC na ramkach na Wiślickiej

Pozdrawiam ciemna 147 widziana dzis o 9 na ul. Fabrycznej 20a :D

Ta 159 jezdzi starszy gosc, widocznie kupil juz z ramkami :)

Może nie w temacie ale są jacyś miłośnicy Alf w Myślenicach? Ostatnio czasami tam zaglądam odwiedzając rodzinkę.

Pozdrawiam ajdacho, widzianego dzisiaj w Olkuszu ok. 16 przy Sławkowskiej:D
Łapki oczywiście były:D

Pozdrawiam również, nie widziałem chyba Ciebie, ale Ty pewnie widziałeś moją :)

Byłem białym VW Caddy ( niestety :D ) bo służbowo :) . I pierwszy raz się tam zapuściłem i tak niespodzianka :P

Moja 159 na ramkach parkuje na Fabrycznej 20a ale starszym gosciem nie jestem a ramki sam zalozylem ;)

Ty nie masz KBC :P . A mowa o gościu ze 159 na KBC. Apropo Twojej nie widziałem na Fabrycznej, no chyba że nie masz ramek :P

Ostatnia edycja:
A to nie widziałem tam Twojej belli. A była tam wczoraj o 9? :)

Kto na tablicach ZS zapędził sie na południe? Ciemna 156 FL widziana wczoraj około południa na trasie Wieliczka-Gdów, pozdrawiam:)

Amortyzatory
Powrót