Widziany, Widziana, Widziani :)

• Autor wątku Autor wątku mc007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam GTV na blachach ONA 058.... w kolorze Rosso proteo na felgach blackline 2 widziane wczoraj na AddCars w Namyslowie.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam GTV na blachach ONA 058.... w kolorze Rosso proteo na felgach blackline 2 widziane wczoraj na AddCars w Namyslowie.

Właśnie przyznawać się czyja? Auto bardzo mało widywane w Namysłowie. Competizione czemu nie pisałeś że będziesz? wyskoczylibyśmy na jakiś soczek;)

Widziana w tym tyg, chyba już 2-3 razy na ul. Kolanowskiej w Łubnianach w kierunku Łubnian jak i Kolanowic czarna Alfa 159 kombi, prowadzimy tam prace ziemne, więc nie raz chyba ja jeszcze zobaczę :D

Pozdrawiam :)

A to pewnie mnie widziałeś, bo ostatnio jeździłem do Łubnian z Opola przez Kolanowice ;)

Pozdrowienia dla Alfaholika napotkanego dzis w Opolu na Głogowskiej na terenie centrum logistycznego
P.S. Dobrze ze miałes bluzę Alfaholików inaczej bym sie zastanawiał co za "typ" wymachuje do mnie :)

A ja dzis widzialem w mojej miescinie( namyslow) czarna, matowa alfe 156 OKL xxxx na bialych felciach Jej wlasciciel ma zejebista dziarke;) pozdrawiam

wyskrobane z iphone 6 plus

A ja widziałem dzisiaj rano w Namysłowie 156 FL SW na 16 szprychowych w okolicach cmentarza i często stoi w zaparkowana niedaleko biedronki

To mnie widziales, a parkuje kolo biedronki bo w tym duzym pawilonie mam sklep

Wyjeżdżałeś z osiedla a ja jechałem białym ducato z gazem he Jak będę alfą na mieście to wpadnę pod sklep

A zapraszam. Jak cos to wchodz do Embiemu

a ja dziś przed 18 widziałem ładną, czarną 159 z chromowanymi lusterkami w Brynicy :)) Pozdrawiam!

Pozdrawiam kolegę z 159 blachy z Raciborza, mijaliśmy się dziś przy salonie Toyoty. Moja późna reakcja spowodowana była gapieniem się w telefon. [emoji87]

Pozdrawiam kierowcę (chyba) 146-stki z którym się mijałem przed Czarnowąsami w kierunku Brynica. Przepraszam, że nie kiwnąłem ale winna jest pogoda, w ostatnim momencie zauważyłem Alfę i rękę przed szybą :P
POZDRAWIAM!

Pozdrowienia dla pięknej (chyba dobrze zapamiętałem) 147 ONY ... Opole skrzyżowanie Wrocławskiej z Nysy Łużyckiej dziś parę minut po 15tej :) Pomachałem i łapka (widziałem w lusterku) została odmachana :D Pozdrawiam

Pozdrawiam srebrne 156 na ramkach OP 43.... czarne scudetto widziane pod Mc Donalds na Wrocławskiej w Opolu. Kierowca również widziany. Czarny polar Alfaholikow wszystko zdradził :-)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót