Widziany, Widziana, Widziani :)

• Autor wątku Autor wątku mc007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Również pozdrawiam i wzajemnie dzięki za spotkanie! :)

witaj Bartek wiesz tak jak rozmawialismy chetnie pojechalbym do czech choc jeszcze nie jest to wykluczone poniewaz pracuje w piaatek i w sobote ale nadal sa checi moze uda sie poleciec chociaz na 1 dzien popytam jutro czy ktos wyraza chec na wyjazd nasza ekipe bo okazuje sie ze jest tam blizej niz myslałem a w jesenkach juz byłem w ciezkich czasach po zakupy te trunkowe rowniez hehe , a co do spotkania w wołczynie na dniach wołczyna rozmawiałem z burmistrzem i zaprosił mnie na rozmowe wspomniał cos ze moze by tak zrobic przejazd przez miasto byłoby fajnie choc czasu juz maało ale postaram sie w tym tygodniu cos wiecej obgadac bo chodziło mi głównie o miejsca tylko dla naszych belli w jednym miejscu wszystki obok siebie i jest do zrobienia wiec jezeli bede wiedzial wiecej rusze mocno temat i dam ci znac moze ktos z twoich stron jezeli wypali bedzie chetny ja rowniez wtedy zapytam gorny ślask i nie tylko pozdrawiam

Kobieta :-) ale coś mi się chyba na wzrok rzuciło.

- - - Updated - - -

kilka miesięcy mnie tu nie było i już posądzają o takie brzydkie rzeczy ;-) Obiecuję się już rozglądać uważnie. Kobieta z białej (z czarnym dachem) 156

W weekend odmachane w Oleśnie 159 czarna i Kluczbork też 159 czarna :)

Podziękowania dla kolegi z czarnej Gtv'ki na opolskich dechach, który pozwolił mi włączyć się do ruchu z podporządkowanej w ulicę Piastowską.

Przy okazji pozdrowienia dla kierownika czarnej 166 jadącej dziś za mną ulicą Domańskiego.

Ja też pozdrawiam czarną 166 przed FL jadącą wczoraj ok. 21 ulicą Niemodlińską. Z tyłu tablica kwadratowa, ale brak ramek. To chyba ktoś od nas?

Pozdrowienia dla kierownika bordowej 156 ? widzianego dzisiaj po 19 na parkingu Karolinki w Opolu. Przepuszczone + odmachane :)

Również pozdrawiam ;-)

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Komu pomachalam w namysłowie w srode w zeszlym tygodniu kolo 10?

Ps.pozdrowienia tez dla alfaholikow nad jeziorem nyskim - granatowa i czerwona 147 :)

Ostatnia edycja:
W piątek koło 12 na odcinku Walidrogi-Opole ktoś mi pomachał (z szarej 156 na OPO), ale niestety byłem na tyle znudzony jazdą w sznurku, że nie zdążyłem zareagować ;) Więc pozdrawiam również, jeżeli to jakiś forumowicz :D

Pozdrawiam srebrną 159 sedan na strzeleckich bachach widzianą dziś w Opolu. Bardzo ładne felgi!

Pozdrowienia dla kolegi z szarej siódemki* ? widzianego w zeszły piątek na obwodnicy Grodkowa. Nie pamiętam czy rameczki były, ale na pewno odmachane... wpis nieco spóźniony, ale zawsze :)

Pozdrawiam kolegę z granatowej 159 sw dzisiaj mi machnął na obwodnicy Opola ja też załapałem po chwili i odmachalem nie wiem czy widziałaś. Pozdrawiam raz jeszcze z czarnej 156 fl

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Widziana GT na opolskich blachach - kolor jakby złoty - na tym moim zadupiu czyli w Sycowie pod szpitalem ;)

Dziś stałem koło takiego cuda, nie ma ramek klubowych ale może niedługo...
297.jpg

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Kto mi machał w Opolu? Srebrna 159 SW rej PJA..., ja w czarnej 156 SW :)

Pozdrowienia dla wszystkich właścicieli Alf widzianych w ostatni weekend w Turawie.
Było ich sporo

Amortyzatory
Powrót