• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :)

• Autor wątku Autor wątku mc007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
sporo naszych belli jedzi po kluczborku wołczynie i okolicach ale bez pozdrowien ani łapka ani swiatełka kazdy alfista z innych stron kraju gdzie sie nie jedzie zawsze sa swiatełka jest łapka tutaj u nas tego nie ma no ale coz dawni "jezdzcy" BMW VW przesiedli sie na włoskie auta bo sa dobre dobrze wyposażone nie to co golfy paski czy inne "cuda" niemieckiej techniki ich wjazdy z piskiem pod markety pełne aut tragedia i głupota a moze by tak sie spotkac np. 1 maja w wołczynie jest gdzie stanac pogadac spotkac sie dajcie znam alfisci z wołczyna kluczborka namysłowa sycowa i i wszystkich wołczynskich okolic pozdrawiam wszystkich wielbicieli włoskiej motoryzacji
To tez tak nie do konca bo u nas na 100alf tylko kilka sie pozdrawia. Po prostu zageszczenie wieksze i tyle. Ja jak jestem w Byczynie to mozna powiedziec ze 100%alf sie ze mna wita. Czarne 159 kolega Puzio podobnoB-)

pozdrawiam kierowce czerwonej 155 mijaną dziś jak wracałem ze Strzelec Opolskich, mrygnięte awaryjnymi

Obwodnica Brzegu dzis GTV na OP...
Obwodnica Opola dzis GTV ciemno niebieska.

pozdrawiam ;)

Pozdrawiam Panią z czarnej GT na DKL, często się mijamy w Niemodlinie

Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka

156 sedan na stacji shell w Opolu, machnalem z daleka :)

Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka

Proxim widziany już trzeci raz w Krapkowicach w ciągu ostatnich dwóch tyg. kiedy lecę do Opola;)
Przy okazji wczoraj w Większycach widziany kolega z 156 Crosswagon na rej.ONY

W Krapkowicach...? To nie ja, jestem w Wiedniu :)

czarna 156 na byczynskiej w kluczborku były swiatełka była łapka pozdrowionko niezłe okulary pozdrawiam kolege dzisiaj okolo 18,15 oczywiscie na OKL ja 166 nero volcano pozdrawiam

Dziś czerwony sedan 159 OKR. Mijaliśmy się w Niemodlinie. Czyżby to była Ti, do której kiedyś mieszki szyłem? ;)

Pozdrawia dla kierownika w czarnej Gtv, który wyjeżdżał spod OBI, a ja skręcałem do Kaufland'u, również Gtv'ką. Oczywiście odmachane :D

Widziana oramkowana ar w sycowie (dolnoslaskie) ale na blachach opolskich tak mi się wydawało, pomrugalam :)

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla wlasciciela 159tki blachy OP widziany dzisiaj ok 15.30 na parkingu Tesco Ozimska

Ps. Chyba miales nie domkniety bagaznik ;)

Chwile temu widziana ciemna166 na trasie namyslow- smarchowice wielkie. Ladna oramkowana.

Pozdrawiam widziane oramkowane 159 SW na blachach OPO w Wołczynie jakieś 40 minut temu.

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Dziś ok 18 widziana srebrna 166 EWE. Skrecała z Ozimskiej w stronę Tesco 24

Jaka Alfa dokładniej ? Ja czasami jestem w Sycowie :D

Nie wiem :D ciemna ;) spieszyłam sie i w ogole w szoku ze na ramkach to skupiłam się na pomruganiu hahahaha pamietam ze to bylo na skrzyzowaniu pewnym ale nie wiem czy warto tłumaczyc jak ktoś nie zna "miasta" :P

Amortyzatory
Powrót