• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :)

• Autor wątku Autor wątku mc007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja mam dziewczynę z tamtych okolic także minimum raz w miesiącu jestem, ale raczej ciężko tam spotkać kogoś od nas. Już bardziej jadąc z Namysłowa w stronę Oleśnicy można zobaczyć oramkowaną włoszkę :)

no ale ta byla ciemna a Ty masz z tego co widze rosso ;) ja czasem jeżdżę w strone namyslowa, opola... fajne tam sa drogi :p

Jak dla mnie droga Namysłów-Brzeg to jest mistrzostwo świata... szkoda tylko że tak ciężko znaleźć w Polsce równy asfalt... za to Bierutów to porażka... za każdym razem jak tamtędy przejeżdżam nie mogę powstrzymać się od niecenzuralnych słów kierowanych w stronę władz tego miasta.... Lepiej ograniczyć prędkość do 30 i postawić znak A-11 niż zrobić drogę... bo po co? Ostatnio jak właśnie tamtędy przejeżdżaliśmy doszedłem do wniosku że lepiej jechałoby się po drodze gruntowej niż po tym asfalcie otaczającym dziury...

Pozdrawiam oramkowaną ciemno czerwoną 156 za którą jechałem przez Obrowiec :)

Pozdrawia dla kierownika w czarnej Gtv, który wyjeżdżał spod OBI, a ja skręcałem do Kaufland'u, również Gtv'ką. Oczywiście odmachane :D
Również pozdrawiam Andrzeju :),moja stoi pod OBI prawie codziennie:) Dzis po 19 na Pużaka 3 sztuki Alfek żadna nie odmachała-Gtv niebieska,czerwona 145 i chyba czarna 156

Pozdro dla złotej 156 PKE... wyjeżdżającej dzisiaj rano z parkingu PO na mikołajczyka:)

Wczoraj na Wrocławskiej piękna, czarna Brera z rejestracją indywidualną.. ALFA.
Pozdrawiam

Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka

Przeglądam od dawna, ale dopiero teraz się zebrałem na rejestrację. Generalnie to w Opolu tylko studiuję, stąd też samochód stoi praktycznie cały tydzień na wspomnianym parkingu.
BTW. ładna 166 :)

Przeglądam od dawna, ale dopiero teraz się zebrałem na rejestrację. Generalnie to w Opolu tylko studiuję, stąd też samochód stoi praktycznie cały tydzień na wspomnianym parkingu.
BTW. ładna 166 :)
No ja to samo robię w Opolu :) Jak będziesz miał kiedyś chwilę możemy się spotkać na parkingu mieszkam w akademiku także problemu nie ma:) Pozdro.

Pozdro dla widzianej przed chwilą na pitstopie czarnej 159 sedan blachy ost oramkowana prawdopodobnie 2.4 bo stereo z tyłu.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla właściciela białej GT ONY 8AC6 widzianej na parkingu przy solarisie :)

Pozdrowienia dla białej Giuletty na OP która mknęła obwodnicą Opola przez skrzyżowanie z DK 46 dziś rano w kierunku Wrocławia ok 10:30.

Widziana na parkingu Solarisa szara GT na ramkach. Blachy SLU. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kolegę w granatowej 159sw OGL mijanego przed Raciborzem :)

Kto jeździ po Oleśnie ciemną Brerą z rejestracją OO BRERA?
Pozdrawiam

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót