• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, widziana, widziani

Teraz to pojechałeś.. Panowie zawsze ogarniają? Po prostu nie każdy przywiązuje uwagi do marki, bez względu na płeć. Ale Ty pierwszy machasz tylko za granicą. ;)

Panowie nie zawsze, ale statystycznie zdecydowanie częściej panowie, niż panie. I ja nigdy pierwszy nie mrugam - za dużo razy mrugałem bez odzewu i się zniechęciłem. Nie machałem nigdy, bo sam nie spoglądam, czy ktoś macha czy nie :).

Pozdrowienia dla właściciela/ki czarnej 159, zaparkowanej obok mojej czerwonej MiTo w środę/czwartek pod galerią pestką :)

Pozdrowienia dla kolegi z brązowej 159, mijanego w czwartek około 11 rano przy biurowcach na Malcie :-)

Również pozdrawiam:) Mignąłeś mi chyba jeszcze na Baraniaka.

Pozdrowienia dla kolegi w 159 mijanego dziś po 21 koło Selgrosu, chyba PO 3MT21 :-)

Info: podświetlenie tylnej rejestracji robi Ci dyskotekę...

Pozdrowienia dla kierownika Giulietty Qv na blaszkach PO widzianego w Pile na wiadukcie na Poznańskiej.
Ładne odejście ze świateł.

Kto lata po Poznaniu veloce misano blue z indywidualnymi numerami WO i co to za wydech? :)

Trasa 307 Poznań- Nowy Tomyśl. Zna ktoś własciciela czerwonej 147 GTA na numerach P0 GTA. Ostatnio 3 razy spotkałem tego starszego Pana nie chce pisać dziadka w towarzystwie starszej Pani jak pomykali w kierunku Tomyśla.
Ciekawy egzemplarz GTA wygląda jak zupełna seria i być może salon polska.

Pozdrawiam czerwoną 75 widzianą dzisiaj na rondzie między niepruszewem i sierosławiem, prawdopodobnie [MENTION=8766]radosuaf[/MENTION]

Tak, to ja - chwilowo to mój daily, więc będę tam widywany codziennie :). To znaczy za 2 tygodnie, bo w poniedziałek zaczynam urlop.

Nie szkoda ci na codzienne jeżdżenie do Poznania? Wyniosłeś sie z Wolsztyna?

W środę sprzedałem Giuliettę, a Giulię odbieram pod koniec lipca :). Spodziewałem się, że będę ją długo sprzedawał, a poszła w niecałą dobę :). Muszę więc jakoś dojeżdżać do pracy, dobrze, że upały zelżały, bo przy 35C bez klimatyzacji bywa ciężko.

W Poznaniu mieszkam w sumie ponad 20 lat, ale przemeldowywałem się stosunkowo niedawno, więc 75-ka jest jeszcze na wolsztyńskich blachach.

W środę sprzedałem Giuliettę, a Giulię odbieram pod koniec lipca :). Spodziewałem się, że będę ją długo sprzedawał, a poszła w niecałą dobę :). Muszę więc jakoś dojeżdżać do pracy, dobrze, że upały zelżały, bo przy 35C bez klimatyzacji bywa ciężko.

W Poznaniu mieszkam w sumie ponad 20 lat, ale przemeldowywałem się stosunkowo niedawno, więc 75-ka jest jeszcze na wolsztyńskich blachach.
Ja niestety będę musiał odejść od marki i skończy się na v90 bo mam trzeciego malucha w drodze

Wysłane z mojego moto e6s przy użyciu Tapatalka

Ja niestety będę musiał odejść od marki i skończy się na v90 bo mam trzeciego malucha w drodze

No właśnie. Ale Włosi nie widzą problemu, po co Giulia SW, przecież jest Stelvio... o większych modelach nie wspomnę.

Przecież Giulia SW byłaby wielkości BMW 3 Touring - a w to też jest ciężko upchnąć 5-osobową rodzinę. Jak i w V60 zapewne. Cóż, ja w piątkę jechałem E36 w sedanie do Francji z namiotami, ale te czasy już nie wrócą :).

No właśnie. Ale Włosi nie widzą problemu, po co Giulia SW, przecież jest Stelvio... o większych modelach nie wspomnę.

Nie widzą, mam wrażenie że tą firmą zarządzają kosmici i schizofrenicy. W każdej innej firmie jak sie wygasza model pojawia sie jego następca. A alfie nie.
Popatrzcie sobie 30 lat wcześniej, była 33, 155,164 i spyder. Potem odpowiednio byli następcy 156, 166 a teraz co? W 2011 wygasili produkcje 159 a na następce trzeba bylo czekać 7 lat, w tym czasie większość alfaholików się zestarzała i przesiadła sie do innych marek a nowych raczej nie przybywa

Amortyzatory
Powrót