A dziękuję, dziękuję, również pozdrawiamNo to pozdrowienia Mumins-widziany dziś zadek 166 na Wojska Polskiego w Raciborku.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A dziękuję, dziękuję, również pozdrawiamNo to pozdrowienia Mumins-widziany dziś zadek 166 na Wojska Polskiego w Raciborku.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Teraz to pojechałeś.. Panowie zawsze ogarniają? Po prostu nie każdy przywiązuje uwagi do marki, bez względu na płeć. Ale Ty pierwszy machasz tylko za granicą.![]()
A dziękuję, dziękuję, również pozdrawiamale to na pewno ja byłem? Bo są u nas jeszcze dwie ciemne
![]()
Ja niestety będę musiał odejść od marki i skończy się na v90 bo mam trzeciego malucha w drodzeW środę sprzedałem Giuliettę, a Giulię odbieram pod koniec lipca. Spodziewałem się, że będę ją długo sprzedawał, a poszła w niecałą dobę
. Muszę więc jakoś dojeżdżać do pracy, dobrze, że upały zelżały, bo przy 35C bez klimatyzacji bywa ciężko.
W Poznaniu mieszkam w sumie ponad 20 lat, ale przemeldowywałem się stosunkowo niedawno, więc 75-ka jest jeszcze na wolsztyńskich blachach.
Ja niestety będę musiał odejść od marki i skończy się na v90 bo mam trzeciego malucha w drodze
No właśnie. Ale Włosi nie widzą problemu, po co Giulia SW, przecież jest Stelvio... o większych modelach nie wspomnę.