• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, widziana, widziani

Będzie raczej zakwalifikowane jako wypadek,bo obrażenia pieszej na pewno powyżej siedmiu dni,więc wine orzeknie najpewniej sąd.W każdym razie dziewczyna wybiegła na czerwonym zza autobusu,nagrały to 3 kamery w tym moja w aucie,do tego są świadkowie w tym jakiś pan sędzia który jechał bezpośrednio za mną.
Prawka mi na miejscu nie zatrzymali czyli jak to powiedział miły funkcjonariusz drogówki cytuję "wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na winę pieszej".
Alfa po oględzinach ubezpieczalni,zobaczymy co z tego wyniknie.

Czyli wskazanie na czystą głupotę kobiety. Alfa mocno rozbita?

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

IMG_20160718_073107.jpgIMG_20160718_155101.jpg

Plus to czego nie widać,m.in opona,tylny błotnik,zderzak,mocowanie i spryskiwacz reflektora.Czekam na wycenę.

Plus to czego nie widać,m.in opona,tylny błotnik,zderzak,mocowanie i spryskiwacz reflektora.Czekam na wycenę.

Współczuję! :(:(:( Ludzie są jednak dziwni...

......................................................................................................................................................................................................................

Pozdrawiam właścicielkę 147 na PO56 <chyba tak :P >- okolice Matyi- ciemna AR z jakimiś lepkami :P

Przyznać się...
Kto jest szczęśliwym posiadaczem Spidera I serii ze zdjęcia?
IMG_20160722_111113.jpg

Pozdrowienia dla właściciela czarnej 147 Q2 w Grodzisku Wielkopolskim na os Wojska Polskiego

Ustrzeliłbym kiedyś pieszego w dokładnie tym samym miejscu, gość przebiegał na przystanek totalnie nie patrząc, szybko po heblach i szczerze mówiąc sam byłem zdziwiony jak to możliwe, że zahamowałem... Żal Alfy, tym bardziej że widzę tablice z literką S po środku, czyli nowa rejestracja sprzed pewnie dwóch miesięcy... :(

Pozdrawiam kierowcę ciemnej Alfy 147 FL, tablice PO 7S*** z ramkami Alfaholików, widziana wczoraj chwilę przed 16 na A2 w kierunku Poznania :)

Ustrzeliłbym kiedyś pieszego w dokładnie tym samym miejscu, gość przebiegał na przystanek totalnie nie patrząc, szybko po heblach i szczerze mówiąc sam byłem zdziwiony jak to możliwe, że zahamowałem... Żal Alfy, tym bardziej że widzę tablice z literką S po środku, czyli nowa rejestracja sprzed pewnie dwóch miesięcy... :(
Ja niestety nie miałem szans zahamować przed tą ktòrą uderzyłem,natomiast udało mi się ominąć inną,która wybiegła sekundę wcześniej.....
A alfa faktycznie świeżynka z początku maja,tak jak pisałem nawet nie zdążyłem się pochwalić

w poznaniu na piłsudzkiego w sobote okolo 10 tej mijałem identyczna lawete na rej PZ i alfe giulie starą chyba pomarańczową

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Dzięki Rychulus,
w tym wypadku wiem już wiem gdzie szukać kontaktu do właściciela Spidera, by opowiedział mi o remoncie.

Czy ktoś z Was zwrócił może ostatnio uwagę na srebrną Alfę GT polift wystawioną na sprzedaż na Lechickiej na przeciwko stacji niedaleko skrzyżowania z Naramowicką? Tak przejeżdżając to wygląda całkiem ciekawie...

mijam ją prawie codziennie, ale że wygląda "całkiem ciekawie", to w życiu bym nie pomyślał :D
o ile mnie pamięć nie myli, to jakiś handlarz wystawia tam cały czas jakieś auta

Wczoraj ją widziałem, słabo wygląda nawet z daleka :P

Tak mówicie bo chcecie dla siebie :D
Nie przyglądałem się z bliska a z daleka słabo, co z nią nie tak?

Wg mnie niezadbana :P
Mam takie przeczucie, że jak z zewnątrz niezadbana, to środek, mechanika i silnik jest w jeszcze gorszym stanie :D

Jesli sie nie myle to ta GT juz ze 3 tygodnie tam stoi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót