Widziany, widziana, widziani

Będzie raczej zakwalifikowane jako wypadek,bo obrażenia pieszej na pewno powyżej siedmiu dni,więc wine orzeknie najpewniej sąd.W każdym razie dziewczyna wybiegła na czerwonym zza autobusu,nagrały to 3 kamery w tym moja w aucie,do tego są świadkowie w tym jakiś pan sędzia który jechał bezpośrednio za mną.
Prawka mi na miejscu nie zatrzymali czyli jak to powiedział miły funkcjonariusz drogówki cytuję "wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na winę pieszej".
Alfa po oględzinach ubezpieczalni,zobaczymy co z tego wyniknie.

Czyli wskazanie na czystą głupotę kobiety. Alfa mocno rozbita?

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

IMG_20160718_073107.jpgIMG_20160718_155101.jpg

Plus to czego nie widać,m.in opona,tylny błotnik,zderzak,mocowanie i spryskiwacz reflektora.Czekam na wycenę.

Plus to czego nie widać,m.in opona,tylny błotnik,zderzak,mocowanie i spryskiwacz reflektora.Czekam na wycenę.

Współczuję! :(:(:( Ludzie są jednak dziwni...

......................................................................................................................................................................................................................

Pozdrawiam właścicielkę 147 na PO56 <chyba tak :P >- okolice Matyi- ciemna AR z jakimiś lepkami :P

Przyznać się...
Kto jest szczęśliwym posiadaczem Spidera I serii ze zdjęcia?
IMG_20160722_111113.jpg

Pozdrowienia dla właściciela czarnej 147 Q2 w Grodzisku Wielkopolskim na os Wojska Polskiego

Ustrzeliłbym kiedyś pieszego w dokładnie tym samym miejscu, gość przebiegał na przystanek totalnie nie patrząc, szybko po heblach i szczerze mówiąc sam byłem zdziwiony jak to możliwe, że zahamowałem... Żal Alfy, tym bardziej że widzę tablice z literką S po środku, czyli nowa rejestracja sprzed pewnie dwóch miesięcy... :(

Pozdrawiam kierowcę ciemnej Alfy 147 FL, tablice PO 7S*** z ramkami Alfaholików, widziana wczoraj chwilę przed 16 na A2 w kierunku Poznania :)

Ustrzeliłbym kiedyś pieszego w dokładnie tym samym miejscu, gość przebiegał na przystanek totalnie nie patrząc, szybko po heblach i szczerze mówiąc sam byłem zdziwiony jak to możliwe, że zahamowałem... Żal Alfy, tym bardziej że widzę tablice z literką S po środku, czyli nowa rejestracja sprzed pewnie dwóch miesięcy... :(
Ja niestety nie miałem szans zahamować przed tą ktòrą uderzyłem,natomiast udało mi się ominąć inną,która wybiegła sekundę wcześniej.....
A alfa faktycznie świeżynka z początku maja,tak jak pisałem nawet nie zdążyłem się pochwalić

w poznaniu na piłsudzkiego w sobote okolo 10 tej mijałem identyczna lawete na rej PZ i alfe giulie starą chyba pomarańczową

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Dzięki Rychulus,
w tym wypadku wiem już wiem gdzie szukać kontaktu do właściciela Spidera, by opowiedział mi o remoncie.

Czy ktoś z Was zwrócił może ostatnio uwagę na srebrną Alfę GT polift wystawioną na sprzedaż na Lechickiej na przeciwko stacji niedaleko skrzyżowania z Naramowicką? Tak przejeżdżając to wygląda całkiem ciekawie...

mijam ją prawie codziennie, ale że wygląda "całkiem ciekawie", to w życiu bym nie pomyślał :D
o ile mnie pamięć nie myli, to jakiś handlarz wystawia tam cały czas jakieś auta

Wczoraj ją widziałem, słabo wygląda nawet z daleka :P

Tak mówicie bo chcecie dla siebie :D
Nie przyglądałem się z bliska a z daleka słabo, co z nią nie tak?

Wg mnie niezadbana :P
Mam takie przeczucie, że jak z zewnątrz niezadbana, to środek, mechanika i silnik jest w jeszcze gorszym stanie :D

Jesli sie nie myle to ta GT juz ze 3 tygodnie tam stoi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót