Widziany, widziana, widziani

longmanpl

Zrobiłem dziś dokładnie tak samo - napisałem do nich, doradzili, zamówiłem "ELM v2" z adapterem, jutro będzie w moich słodkich rączkach.

ED:
kabel z Viakena działa jak marzenie :D wszędzie da się wejść, wszystko zrobić, aż trochę straszno klikać.

Hehe, czasem warto wydac wiecej, mi tez znajomy polecil viakena. Sam uzywa starsza wersje interfejsu - niebieski kabel z przelacznikiem pinow.

Pewnie tu niezaglada ale pozdrawiam biala Mito widziana dzisiaj na Shellu w Suwalkach.

Przy olazji polecam wszystkim Suwalszczyzne, pomimo odleglosci.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Czerwona 156 2.4jtd na ramkach widziana dzisiaj 2razy na pasie awaryjnym na s3 w okolicach Zielonej.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 sportwagon oramkowaną na blachach PO widzianą w Zieleńcu, Duszniki Zdrój :)

A ja pozdrawiam tego forumowicza, oraz 159 sedan kawa z mlekiem i przyciemnione tylne lampy, która jechała przede mną chwilę wcześniej po Wojciechowskiego :)
brera.jpg

Pozdrowienia dla czarnej Gulietty na ramkach, POS 19... parkujacej wlasnie pod 'Oberza pod czarnym baranem' na wylocie z Lomzy w kierunku Grajewa DK 61.
My dokladnie w przciwnym kierunku jedziemy ;)

Tesco na Serbskiej. Pozdrawiam
112.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Borówiec, parking Biedronki, 159 na grafitowych 18"

Czarna 156 SW dzisiaj ok.18:30 Głogowska k.MTP ;)

Pozdro dla oramkowanej Gulietty widzianej dzisiaj przed południem na ul. Stanczukowskiego w Kaliszu :)

Pozdowienia dla czarnej 159 SW 1.9 PO.. widzianej wczoraj na Srodce ok. 15.15, zaparkowana pod hotelem ***/restauracja Wspolny Stol. Obiadowalem/lunchowalem tam wczoraj, wiec prawie wpadlem na '9 wychodzac ;-)

A ja pozdrawiam srebrną 159, która tankowała koło nas wczoraj na makro, wysiadłem zagadać ale kolega akurat skończył lać i musiałem wrócić ;)

Amortyzatory
Powrót