Widziany, widziana, widziani

Pozdrawiam Kierowcę czarnej 156 w sedanie na ramkach. Jechaliśmy dziś spory kawałek razem z Mogilna w kierunku PZN :)

Pozdrowienia dla czarnej 159 SW PWA na ramkach, parkujacej teraz na Srodce. Parkuje miedzy 'La Ruina' a 'Na Winklu', wiec mnie mijales przejezdzajac w strone mostu Jordana.

Również pozdrawiam :-)

Czyżby Kolega od 159-tki w kolorze bodajże GrigioTitanio i ciemnoszarymi felgami, którą mijałem tam na wysokości LaRuiny/Raju? :-)

[Póki co jeszcze "PWA" - blachy nie zmienione jeszcze od zakupu, od Forumowicza:-) ]

Ostatnia edycja:
Również pozdrawiam :-)

Czyżby Kolega od 159-tki w kolorze bodajże GrigioTitanio i ciemnoszarymi felgami, którą mijałem tam na wysokości LaRuiny/Raju? :-)

[Póki co jeszcze "PWA" - blachy nie zmienione jeszcze od zakupu, od Forumowicza:-) ]

Tak, to byla moja Grigio Titanio na tych grafitowych felgach.
Niestety tego popoludnia w tamtym miejscu AR oberwala od starej Audi A6 - Pani majac miejsca do parkowania na ciezarowke, postanowila zaparkowac przodem i przejechala bok zderzaka i blotnik :(

Przynajmniej zostawila kartke z numerem.

PWA to Wagrowiec, czyzby zakup od Icemana ? ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Poznan,stacja przy Hetmanskiej dzisiaj ok 21:00. Pozdro dla wlasciciela/-lki pięknej 159 :)
20160622_212258.jpg

Pozdrowienia dla ślicznej 156 na ramkach klubowych stojącej na parkingu przy BrichoMarche w miejscowości Wolsztyn, koło godziny 17. Piękna sztuka.
Pozdrawia 159' stojąca obok :)

Niestety tego popoludnia w tamtym miejscu AR oberwala od starej Audi A6 - Pani majac miejsca do parkowania na ciezarowke, postanowila zaparkowac przodem i przejechala bok zderzaka i blotnik :(

PWA to Wagrowiec, czyzby zakup od Icemana ? ;-)

Ładna sztuka, aż zwolniłem popatrzeć, stąd kojarzę :-)
Szkoda, że oberwała, ale skoro zostawiła kobieta numer, to chociaż naprawisz bez większego bólu kieszeni :-) Oby, życzę!

Czujne oko widzę wychwyci auta forumowe - tak PWA, od Iceman'a :-)

No niestety Link4 wycenil koszty na niecale 900 zl brutto, wiec oddaje do serwisu.

Pozdrowienia dla grafitowej? 159 jadacej z term maltanskich w piątek o 21. Mijalismy się. Jechałem srebrną 156 SW :-)

Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sw w TI na blachach PWA pod cityzenem teraz. Śliczna sztuka!

Pozdrawiam właściciela ze strefy kibica w Delicjuszu :P
WP_20160630_20_32_25_Pro[1].jpg

Pozdrowienia dla kierowcy 159 wyjezdzajacego przed momentem z osiedla przy Lawicy. Ja akurat zawracalem na Bukowskiej.

Pozdrowienia dla kierowców 166 parkowanych przy Złotym Groszu na Piątkowie godzinę temu :)
Przedlift rej. ELE....
Polift rej. PO....
Obie ciemne/czarne.

Tomaz - , że też nie poznałeś...poliftowa to moja :) Żona u teściów jest z dzieckiem a ja szlifuje sufit w łazience :)

Ale z tą druga 166 to mnie zaskoczyles. Nigdy tam 166 nie widzialem. W ogole w Poznaniu widuje tylko jedna przed FL bo parkuje na wildzie niedaleko Lidla. A tak to posucha ;)

Ostatnia edycja:

Czyżbyśmy się znów spotkali w mieście? Okolice Malty, ok. 21.30? If so, pozdrawiam Kolegę ponownie:-)

- - - Updated - - -

Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sw w TI na blachach PWA pod cityzenem teraz. Śliczna sztuka!

Jeszcze ani jednego zdjęcia nie wrzuciłem, a znów zostałem przyuważony:-)

Dziękuję, pozdrawiam również. I nawet podejrzewam, że Kolega parkował 2-3 miejsca dalej po prawej, w 156 :-)

Jeszcze ani jednego zdjęcia nie wrzuciłem, a znów zostałem przyuważony:-)

Dziękuję, pozdrawiam również. I nawet podejrzewam, że Kolega parkował 2-3 miejsca dalej po prawej, w 156 :-)
Nie inaczej, prawie codziennie ;)

Tomaz - , że też nie poznałeś...poliftowa to moja Żona u teściów jest z dzieckiem a ja szlifuje sufit w łazience

Ale z tą druga 166 to mnie zaskoczyles. Nigdy tam 166 nie widzialem. W ogole w Poznaniu widuje tylko jedna przed FL bo parkuje na wildzie niedaleko Lidla. A tak to posucha

No patrz! Sorry, aż tak się nie przyglądałem :P

A ta druga to chyba przejazdem? Ja widuję kilka przedliftów po "mojej" stronie miasta. W tym czasami moją byłą :D
Niestety większość bez ramek...
A tak BTW to moja stała w tym samym rzędzie, jakieś 30m dalej.

Amortyzatory
Powrót