• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

Pozdrowienia dla kierowników a za razem studentów, którzy parkują swoje belle na parkingu koło PWSZ Gniezno na weekend'owych zjazdach.

KHOT czy czasem się dzisiaj nie mijaliśmy na Niestachowskiej? Widziałem że ramki klubowe ale jak spojrzałem na kierowce to patrzył na sygnalizacje ;)

147 PO szara na ramkach dzisiaj pod M1 mijaliśmy się ale kolega gdzieś się zapatrzył :D
i znów 159 taka jak Twoja nico - ale rejestracje PO, więc pewnie nie twoja ;)

Pozdro dla kierowczyni oramkowanej, srebrnej 147 mijanej ok 15:20 na parkingu koło starej gazowni w Poznaniu - mignąłem, ale strasznie była zapatrzona na drogę...

kedzia_77 - to z Tobą pomachałem sobie dziś na Słowiańskiej po ósmej?

miłego dnia!

To byłam ja nico! Wersja "wef czapce" ;)
Jak się minęliśmy to się zastanawiałam jak możesz mieć tak bezczelnie czystą bellę o tej porze roku, przy minusowej tempieraturze, chlapie i to w czwartek rano!?!

Pozdrawiam :victory:

- - - Updated - - -

Się chciałam zapytać jeszcze o piękną ciemną GT (PWA...) stojącą od kilku dni na parkingu osiedlowym na ulicy Szydłowskiej... Któż toż? Nasi czy nie nasi? :rolleyes:

dzisiaj kolo 16:30 widziana na sw. wawrzynca oramkowana grafitowa 159 w sedanie. Ja jechalem w strone niestachowskiej, a kolega w przeciwnym kierunku ;)

To byłam ja nico! Wersja "wef czapce" ;)
Jak się minęliśmy to się zastanawiałam jak możesz mieć tak bezczelnie czystą bellę o tej porze roku, przy minusowej tempieraturze, chlapie i to w czwartek rano!?!

Czysta byla, bo chwile wczesniej z BP przy Serbskiej wyjechalem, gdzie na bezdotykowej ja umylem :)

Pozdrawiam,
A biala czapeczka szykowna ;)

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2

Pozdrawiam Kolegę który dzisiaj mył ok 15 swoją 156 na bp na Orła Białego

pozdrowienia dla czarnej (ciemnej?) oramkowanej 147 na przejeździe kolejowym na Nramowickiej, mrygnąłem stojąc za nią :)

Amortyzatory
Powrót