• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

to był granatowy kolor? :D to chyba zaspany byłem jeszcze mocno :) awaryjki mnie zaskoczyły bo z przodu ramek nie mam :) miło :)

Tak granatowy, ale ciemno było ;) ja Cię zauważyłam jak skręcałeś w Bałtycką z naprzeciwka Orlenu (nie wiem co to za ulica - chemiczna?) a potem pacze a Ty za mną jedziesz :)
Ja jeszcze nie mam wcale ramek ale mrugam/macham jak widzę Alfy... a z odpowiedzią bywa różnie...

Widziana srebrna AR 156 Sportwagon na czarnych alusach na tablicach DGR z kubowymi ramkami w Rawiczu na parkingu

Wysłane z mojego lenovo A820 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam ekipę ze 156 V6 na blachach EL spotkaną z godzinę temu niedaleko Areny!

Ja również. Pomyślałem, że może jakieś "lepszy" gość. Wiecie, GT, czy 147 to auto dla plebsu.. Taka sytuacja.

Ramek nie dojrzałam ale faktycznie brak reakcji na moje błyski... a były nie do przegapienia!

- - - Updated - - -

Ja również. Pomyślałem, że może jakieś "lepszy" gość. Wiecie, GT, czy 147 to auto dla plebsu.. Taka sytuacja.

Z całym szacunkiem K.O. ale chyba masz jakieś kompleksy ;)

Ostatnio często spotykam czarną 166 Super T.Spark na Kazimierza Wielkiego/Mostowej ok. godziny 16. Machałem, w środku Pani o blond włosach, ale chyba 0 reakcji... Muszę założyć ramki klubowe :)

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 który pokazał mi dziś łapkę w korku na Naramowickiej w Poznaniu oraz kierownika srebrnej i troszkę już brudnej 156 SW, którego wyprzedziłem na Baraniaka i mrugnął mi długimi. Dzisiaj prowadziłem akurat 156 SW ;)

Mam rozumieć, że czarna 156 z ledami z przodu? Pozdrawiam ponownie. Przed Tobą jakieś 2 auta 159 się kulała jeszcze, ale reakcji brak ;(
P.S. w Malcie 2 godziny już forum czytam ;)

Wysłano z LG G2 (LG-D802)

A Ja pozdrawiam kierowniczkę czarnej 156 SW potłuczonej z prawej strony - jadącej za mną (166) na dębcu :)

Mam rozumieć, że czarna 156 z ledami z przodu? Pozdrawiam ponownie. Przed Tobą jakieś 2 auta 159 się kulała jeszcze, ale reakcji brak ;(
P.S. w Malcie 2 godziny już forum czytam ;)

Srebrna 156 bez żadnych ledów :)

No to fest rozkojarzony byłem. Myśl zbliżających się zakupów za bardzo mnie absorbowała widocznie ;)

Pozdrowienia dla kierowcy 156św na tablicach PO 212...jechałem granatowym golfem(jako pasażer) puszczałam cię przy obi na franowie

Amortyzatory
Powrót