Byś ramki do strucla wsadził, to pewnie częściej by machali, a tak to doopa: ja odmacham, ale jak widzę auto którego nie znam bez ramek, to pierwszy nie macham.W końcu ktoś mi odmachał...![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Byś ramki do strucla wsadził, to pewnie częściej by machali, a tak to doopa: ja odmacham, ale jak widzę auto którego nie znam bez ramek, to pierwszy nie macham.W końcu ktoś mi odmachał...![]()
Żarówkę wymień.KHOT czy czasem się dzisiaj nie mijaliśmy na Niestachowskiej? Widziałem że ramki klubowe ale jak spojrzałem na kierowce to patrzył na sygnalizacje![]()
no jak PO to rzeczywiście nie jai znów 159 taka jak Twoja nico - ale rejestracje PO, więc pewnie nie twoja![]()
Pozdrawiam kolege ze147 na słowiańskiej![]()
To byłam ja nico! Wersja "wef czapce"![]()
Jak się minęliśmy to się zastanawiałam jak możesz mieć tak bezczelnie czystą bellę o tej porze roku, przy minusowej tempieraturze, chlapie i to w czwartek rano!?!
dzisiaj kolo 16:30 widziana na sw. wawrzynca oramkowana grafitowa 159 w sedanie. Ja jechalem w strone niestachowskiej, a kolega w przeciwnym kierunku![]()
Jeżeli mowa o BP na Żegrzu, to pozdrawiam bo czas się zgadza.Pozdrawiam Kolegę który dzisiaj mył ok 15 swoją 156 na bp na Orła Białego