• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

możliwe że to nie byłem ja ponieważ nie mam ksenonów, z tego co wiem to jest tylko jedna na ksenonach ale przed FL. Możliwe że mnie widziałeś ponieważ na tej trasie często można mnie spotkać. Jakbyś mógł podrzuć termin kiedy mnie widziałeś i godz. to bym potwierdził.

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla czarnej 47 na ramkach z którą sobie wczoraj w korku na żegrzu pełzaliśmy. :P

Pozdrowienia dla granatowej/niebieskiej 147 która w Poznaniu trzymała się blisko mojej d**y :P Okolice rataje-polanka itp.

P.S. Miałem wrażenie że chciałeś/aś się pościgać, też mam ochotę ale niestety te progi itp. :D

Pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 159 bez relingów (czyżby Qooba?) mijającej koło Ahmeda na Piątkowie. :)

Wysłano z LG G2 (LG-D802)

pewnie ja, dzisiaj tamtędy chyba z pięć razy jechałem :)
przy okazji pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 za torami na Naramowickiej

pewnie ja, dzisiaj tamtędy chyba z pięć razy jechałem :)
przy okazji pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 za torami na Naramowickiej

Również pozdrawiam :)

Półtora roku alfa jeżdżę, a jeszcze się ramek nie dorobiłem.

Pozdrowienia dla oliwkowej? 147 i ciemnej 156 2.4, ktore wczoraj okolo 18:30 stały przede mną a potem skutecznie wbiły się w korek do prawoskrętu na Baraniaka w Poznaniu :)

wystukane paluchem z telefonu ;)

Pozdro dla właściciela czarnej 147 na PKR z rameczkami AC widzianej w krotoszynie koło salonu FIATA :D

Kto to dzisiaj był tak zapatrzony jakoś koło 11:20 na Słowiańskiej ( skręcający z Piątkowskiej) ciemna ( czarna/granatowa) 147 na ramkach z CB na dachu, że nie zauważył mrugania, trąbienia i machania :D
I pozdrawiam kolegę ze 159 PZ na Bukowskiej skręcającego przy KC
Pozdro od srebrnej 156

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowcę AR widzianej dzisiaj ok. 16 przy ul. Szamarzewskiego,k.WSE. rej. PO coś z 5 i 6 było :P

Ostatnia edycja:
Kto to dzisiaj był tak zapatrzony jakoś koło 11:20 na Słowiańskiej ( skręcający z Piątkowskiej) ciemna ( czarna/granatowa) 147 na ramkach z CB na dachu, że nie zauważył mrugania, trąbienia i machania
dzisiaj znów się mijaliśmy w tym samym miejscu tylko kierunek odwrotny. około 13.30

Pozdrowienia dla AR 156 sztuk dwie :D Jedna Ciornego, druga nie wiem czyja :P 156 JTD, rej. PJA48** ramki klubowe z AC. :)

W piątek przed komendą Policji w Krotoszynie zaparkowana stała 147 FL srebrna. To ,,nasza''?

Pozdrowienia dla spotkanego dzis w Mosinie kolegi w GT.

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 zaparkowanej dzisiaj na Kepllera.

Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2

Amortyzatory
Powrót