Widziany, widziana, widziani

Wczoraj oglądana na forum , dzisiaj ustrzelona :) Na żywo jeszcze ładniejsza niż na foto . pozdrawiam Kierownika :)

20170825_111539[1].jpg

Pozdrowienia dla pięknej czerwonej Giulii, widzianej dziś w Kaliszu ;)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Taka sytuacja!
Mrrrau!! Pozdro dla właściciela tego cudeńka :)
20170902_115732.jpg

niedawno ta sztuka mnie wyprzedzała... okna otworzyłem, żeby lepiej słyszeć tego potwora ;)

Pzdr dla oramkowanej Alfy widzianej wczoraj <06.10> ul. Marcelińska w Poznaniu ;)
Pzdr dla kierowcy AR na ZBI- kilkukrotnie widzianej m.in. na Marcelińskiej i Międzychodzkiej w P-ń :P

Pozdrowienia dla dwóch alfaholików od bordowej mitki:
Wczoraj około 16:15 na skrzyżowaniu Piątkowskiej z Al. Solidarności (ale chyba mnie nie zauważył :P)
Wczoraj około 18 na skrzyżowaniu Al. Solidarności z Mieszka I

Jako kobieta utknęłam po powrocie z pracy w pestce.. :D

Pozdrowienia dla kierowcy pięknej czerwonej 159 widzianej wczoraj ok 17:50 na Hetmańskiej w stronę starołęki :)

Pozdrawiam z os.Jagiellonskiego w poznaniu !
370.jpg

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Pzdr dla właścicielki czerwonej 147 na KWI, oramkowana, widzianej dzisiaj w Poznaniu, ul. Marcelińska, około 16:30 :)

Pozdrowienia dla właściciela białej, oramkowanej AR, która "tankowała się" na BP przy Grunwaldzkiej w P-ń :)

PrezesPN, twoja 166 stoi u Nagórskiego? :)

Pozdrowienia dla kierownika/czki czerwonej 159SW w Środzie Wlkp. Widziana na parkingu przy Alphatex :)

Sprawa niesłychana! Chyba pierwszy raz ktoś pierwszy pozdrowił mnie na drodze jako pierwszy! I to nie byle kto, bo kierowca przepięknej Giulii! :)
Tak więc również wielkie pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki Giulii spotkanej dziś ok 19:30 na os. Chrobrego w Poznaniu :)
ps. kurde, piękna ta bestia! Nie zdążyłem się zorientować - to któraś z normalnych wersji, czy Q?

Pzdr z pasów dla pieszych :v dla kierowcy oramkowanej 147 rej. coś z piątkami :P ul. Grunwaldzka vs Jugosłowiańska

Srebrna przedliftowa 156 oramkowana na rej NOS os.Jagiellonskie Poznan
Pozdrawiam

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kierowcy 147, z ktorym wczoraj (a wlasciwie dzis w nocy) gnalismy spory odcinek autostrady Warszawa-Poznan. Nieźle sobie radzi Twoja bestyjka :)

Amortyzatory
Powrót