Widziany, widziana, widziani

ciemnoszara 156FL sedan na blachach PWL widziana na Orlenie w Babigoszczy (zachodniopomorskie) w drodze nad morze/z nad morza. Pozdrowienia z czarnej 159.

Pozdrawiam kierowcę 159 na PSR dzisiaj ok 5:30 na A2 jadącą w kierunku Warszawy ;) Chwile jechałem za Tobą ale później uciekłem ;)

Pozdrawiam tego kto się do mnie 'dosiadł' pod kaliskim Aquaparkiem ;)
92.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

heheheh.... również pozdrawiam kolegę... trochę pokrążył żeby znaleźć "odpowiednie miejsce do parkowania" .... mijałem go jak się wciskał :)

Pozdrowienia dla blond kierowczyni czarnej 166 FL dzisiaj w rejonach ronda JN Jezioranskiego, ok godz. 16:15 :)

Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 147 mijanej dzisiaj w Owińskach na wysokości Prima Flora.

Pozdrowienia dla kierowcy przepieknej, czarnej (chyba, ciemno już było :)) Stelvio widzianej wczoraj na Ogrodach, przy zjeździe na Niestachowską. Zazdro!

Pozdrawian alfe 166 przedlift POS blachy w Dziwnowie jakies 8 min temu :)

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Nareszcie upolowana na żywo [emoji16] Kalisz
437.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

W Raciborzu pod Auchan widziana 159 na ramkach.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
450.jpg

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam uśmiechniętego kolegę z granatowej GT. Parking przy ulicy Piłsudskiego :)

odyshon, również pozdrawiam :) Nie zauważyłem klubowych ramek, ale co [notranslate]Alfa[/notranslate] to [notranslate]Alfa[/notranslate] ;)

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 SW TI navramkach, widzianej wczoraj na rondzie Srodka i Hlonda.
Stalismy obok siebie na swiatlach na Podwalu.
Polikiwane glowami w kazda strone ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrowienia dla sąsiada w beżowym MiTo mijany dziś na Milczanskiej, nie zauważyłem łapki, ale miałem obok obserwatorke ;-)

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Pozdro dla Kierownika widzianego 4 sierpnia w Szklarskiej Porębie ;) oraz dla ślicznej 159sw też na PK w Karpaczu widzianej 5 sierpnia ;)20545451_1238308602962972_2913594448936996175_o.jpg

Amortyzatory
Powrót