pozdrowienia dla niebieskiej AR 156 ZDR.... widziane dziś w Szamotułach na Wylocie do Obrzycka.
Również pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pozdrowienia dla niebieskiej AR 156 ZDR.... widziane dziś w Szamotułach na Wylocie do Obrzycka.
A co mu Maruniak pomoże na zalany sterownik od skrzyni?Prezes dziwie się ze nie dałeś auta do maruniaka
On by Cie pokierował gdzie automat naprawić
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Jakie auto?Panowie, czy ktoś z okolic Leszna ma komputer z możliwością podpięcia się pod 3pin? Mam do skasowania parę błędów ale niestety nikt nie daje rady z podpięciem!! Odwdzięczę się jak mogę![]()
Bylem w czwartek na wymianie oleju i stal.Jeszcze stoi ten twinsmark?
To moja. Alfa jest po pasku lada chwila powinna być gotowaBylem w czwartek na wymianie oleju i stal.
Pozdrowienia dla 156 v6 "PO BUSSO" droga Poznań-Nowy Tomyśl
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Rowniez pozdrawiam ;-) to moja druga 159. Poprzednia z ramkami klubowymi mi skasowali, te mam od miesiacaPozdrowienia dla kierownika czerwonej 159sw z ramkamiASO Nagórski wyprzedzonej dzisiaj po godz 12 na wylocie z NT w kierunku Zbąszynia.
Rowniez pozdrawiam ;-) to moja druga 159. Poprzednia z ramkami klubowymi mi skasowali, te mam od miesiaca
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Ładnie się prezentowała od tyłu i w lusterku wstecznym Sciągnij tylko ramki tego pseudo serwisu![]()