• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Widziany, widziana, widziani

Pozdrawiam czerwona AR na ramkach i jej wlascicielke :) ( skrzyzowanie kuroinskiego i obornickiej) Zbyt pozno zobaczylem zeby odmachac. Pierwsze powitanie na ramkach bardzo mile uczucie :)

Pozdrawienia dla czarnej 159 SW PWA, parkujacej wczoraj okolo 17-tej na ul. Krzyzowej blisko skrzyzowania z Dolna Wilda.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

05.06.2017 ok 19:00 na skrzyżowaniu Mieszka I/Słowiańska mijana 166 chyba na PPL i z ramkami :) Machałem ale chyba kolega nie widział, albo go kobieta zagadywała :P Pozdrawiam :)

Pozdrawiam z Armii Krajowej osiedla
206.jpg

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam czarna 159 SW na ramkach parkujaca wczoraj wieczorem przy restauracji Rycerska i kampusie domkow w poblizu Malty.

Pozdrowienia dla 159 na PJA jadącej w stronę Wiednia. Minęliśmy się przy tej nowej obwodnicy dziś ok 13 przed Wiedniem

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Dzisiaj po 10:00 widziana 159 na PO z ramkami na wiadukcie przy Kinepolis :)

Pozdrowienia dla 156 SW na ramkach widzianej dzisiaj o 20.45 na ul. Podwale.
Stalem za Toba i mrugalem na swiatlach przy petli tramwajowej Zawady.

Bordowa 159 na ramkach i PO widziana 17.06.2017 przy Leroy w Komornikach :) Stałem po drugiej stronie :)

Pozdrawiam, granatową Alfę 147 (chyba, po ciemku kiepsko rozróżniam kolory) o rej. POS.... w Poznaniu o 21;45 na skrzyżowaniu al. Niepodległości i Solnej.
Ziomek ze Spidera.

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159, ktory przepuscil mnie wczoraj w Komornikach oraz dla kierowcy czerwonej Giulii widzianej nie przed chwila (6:50) na ul. 28 czerwca :)

Pozdrawiam biala 159 POB wczoraj na parkingu Posnanii okolo 20.20

ars.jpg

Pozdrawienia rowniez dla dwoch 147 parkujacych w poblizu.

Amortyzatory
Powrót