Widziany, widziana, widziani

Witam Pozdrawiam kierownika czarnej 159 SW mijanego dzisiaj około 14 w miejscowości Sroda Wielkopolska, leciałem w stronę Poznania, łapka była mam nadzieję że kolega zdążył zobaczyć moją odpowiedź. Jeszcze raz Pozdrawiam

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 na balchach SBE (rameczki były) stojący ok 16.40 w korku na wiadukcie w Suchym Lesie :-)

Czarna 156SW na ramkach widziana dzisiaj rano przy pętli tramwajowej na Starołęce około 7:30

Ta sama? czarna 156SW na ramkach z kolorową naklejką na klapce wlewu paliwa pod OBI na franowie dzisiaj około 16:30. :D

kedzia to Ciebie dzisiaj wpuszczaliśmy z kumplem na słowiańskiej ?>
Audi 80tka. mrygałem po twoich awaryjkach

Coś kojarzę ... to było jakoś przed ósmą? A czemu mrugałam? Albo dziękowałam za wpuszczenie albo nie mieliście świateł ;)

Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 156 SW która ok 6:45 jechała dziś przede mną na ul Solnej :)

Mijałem się dzisiaj około 17 ze srebrną 156SW na ramkach w Kłodawie, niestety kierownik był zajęty i chyba nie zauważył.

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 z ramkami, na blachach PZ, Obornicka ok. 17:00 :)
Chyba był zajęty rozmową ;)

Heh, no krótko było, ale ja w pracy... miło było poznać i również pozdrawiam!
I dzięki wielkie za załatwienie nalepek :)

Czeka mnie teraz trochę pracy, ale mam nadzieję pochwalić się efektami jeszcze przed latem ;)

Heh, no krótko było, ale ja w pracy... miło było poznać i również pozdrawiam!
I dzięki wielkie za załatwienie nalepek :)
Czeka mnie teraz trochę pracy, ale mam nadzieję pochwalić się efektami jeszcze przed latem ;)
Luuuuzik :) Okejka, to teraz czekam na zdjęcia z efektem Twojej pracy :D

5 minut temu, czarna 156 sedan na ramkach pod starą gazownią w Poznaniu. Trąbilem i machalem ale kierownik chyba mnie nie widział :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Pozdrawiam kolegę w zielonej 147 mijanej dzisiaj w Koninie. :P

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

pozdrowienia dla kierowcy czarnej GT, która jechała za mną dziś na Garbarach, chciałem żebyśmy się zrównali ale chyba kolega nie zczaił :)

Amortyzatory
Powrót