Widziany, widziana, widziani

147 granatowa w pakiecie GTA jechała od ronda rataje do Starołęki (nie wiem czy ori GTA bo jechała powoli więc nie słyszałem :D)
takze ktoś od nas ??

Pozdrowionka dla czerwonej 147 pod M1 dziś około 17 ;)

I dla Pauli i Mirona mijanych dziś na Wildzie ;) [poprawcie mnie jak coś przekręciłem]

Pozdrowionka dla klubowej AR mijanej dzisiaj coś ok. 19.00 w Żerkowie przy "Działkowcu". :) Rej. PSR79**

Pozdrowionka dla srebrnej 147 mijanej dziś przed południem na obwodnicy Poznania, pozwoliłem sobie dwa razy zatrąbić :P

Również pozdrawiam :) Machałem ale nie wiem czy widziałeś ;)

Widziałem tylko jechaliśmy w czwórkę, a ja będąc słusznego wzrostu nie czułem się zbyt swobodnie :D

Pozdrowienia dla brodacza w 156 na ramkach, dzisiaj rano na Szarych Szeregów - zamyślony jakiś, nie odmachnął... przyznać się który to? ;)

Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej 159 sedan w pięknym brązowym kolorze spotkanej rano przed 7 prz przejeździe kolejowym na krańcowej. Nie machalem bo jechałem do pracy swoją drugą miłością rowerem

Pozdrowienia dla kolegi z 156 spotkanego dziś na moście dworcowym ;)
Pomachane - odmachane !

pozdro dla oramkowanej czarnej GT na rej. PGN za którą jechałem przy rondzie w miejsc. Łubowo na trasie nr 5.

dzisiaj kołlo 15;00

Wyrazy współczucia dla wszystkich którzy muszą codziennie jeździć ul. Katowicką w Poznaniu

wystukane tabletem o paluchy ;)

Wyrazy współczucia dla wszystkich którzy muszą codziennie jeździć ul. Katowicką w Poznaniu

Hehe, fakt. Jest jeszcze kilka innych w podobnym stanie (np. Naramowicka). Katowicką dziś zaliczyłem 2x, kolejna "wizyta" mam nadzieję nie wcześniej niż w przyszłym tygodniu ;)

Oni tam codziennie żwiru dosypują a i tak są takie dziury że miejscami na jedynce trzeba jechać bo cholera wie jak głębokie są kałuże ;)

wystukane tabletem o paluchy ;)

Amortyzatory
Powrót