Widziany, widziana, widziani

A ja wczoraj na Dolnej W. napotkałem chyba na tego samego kolegę, ale 159 okazała się być ciemnobrązowa :). Pozdro!

Dzisiaj po południu na Zagajnikowej stałem za srebrną 166, z dobrze zrobionym wydechem i prawdopodobnie V6 pod maską. Była na klubowych ramkach, także pozdrawiam :)

To mogłem być ja :)
Tym bardziej że widziałem za sobą jakąś ładną czerwoną 147, niestety nie widziałem czy na ramkach ;)

Pozdrawiam!

Pozdrawiam Kolegę Rosję i jego niebieska strzałę, parking PP. ;)

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Dzisiaj przed 11 na Golęcinie widziana czerwona przedliftowa 147 z ramkami. Pozdrawiam!:)

To mogłem być ja :)
Tym bardziej że widziałem za sobą jakąś ładną czerwoną 147, niestety nie widziałem czy na ramkach ;)

Pozdrawiam!

Poprawka, ulica Dzięgielowa :). Ramek się ciągle nie dorobiłem, ale w każdym razie to musiałeś być Ty :)

Pzdr

Kto dziś za mną cisnął około 22pm po Krzywoustego w Poznaniu, a później zjechali na A2.
Jedna 156 SW i 147 na numerach z Piły..? Pozdrawiam Panów

Dzisiaj ok 14,30 czarna GT na toorach widziana na mickiewicza. Maru?

Lepiej brudna Alfa,niz brudnym polo,ktorym to dzisiaj mialem okazje smigac;)pozdrawiam!

Pozdro dla srebrnej 156 w sedanie mijanej dziś ok 6:30 na skrzyżowaniu Solna - Garbary w Poznaniu :D

Pozdrowienia dla srebrnej oramkowanej 166 mijanej dziś o 8.15 na ul. Strozynskiego, na wysokości garaży :-)

Pozdrawiam, pozdrawiam :-) Jutro jak też pojedziesz to obtrabi Cię czarne A3 :-) :-P

Czerwone Gt na Ściegiennego po 18:00 ;) Machałem ale chyba kolega nie widział bo jechałem innym Włochem ;)

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

Amortyzatory
Powrót