• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

Pozdrawiam Kolegę z pięknej 159 q4 (blaszki ZS 72rEP, wybacz, że takna forum:-), parkującej dziś (30.08.2016) w ShittyCenter, przed godziną 20:-) Ta po prawej na zdjęciu, choć nie dokładnie widoczna:-)

I poszukuję Kolegi!
Niestety, ktoś, kto parkował na jego miejscu przed nim, okazał się chamem nieokrzesanym, i ostro zarysowawszy mi zderzak - nawiał:-/
A nuż coś widziałeś, jakie auto parkowało, pamiętasz może? (podpowiedź: kolor niebieski...)

20160830_194743.jpg

Pozdrawiam!
Ł

Załączniki

• 20160830_194800.jpg
    20160830_194800.jpg
    70.2 KB · Wyświetleń: 10
Ostatnia edycja:
Pozdrawiam Kolegę z pięknej 159 q4 (blaszki ZS 72rEP, wybacz, że takna forum:-), parkującej dziś (30.08.2016) w ShittyCenter, przed godziną 20:-) Ta po prawej na zdjęciu, choć nie dokładnie widoczna:-)

I poszukuję Kolegi!
Niestety, ktoś, kto parkował na jego miejscu przed nim, okazał się chamem nieokrzesanym, i ostro zarysowawszy mi zderzak - nawiał:-/
A nuż coś widziałeś, jakie auto parkowało, pamiętasz może? (podpowiedź: kolor niebieski...)

Pokaż załącznik 209259

Pozdrawiam!
Ł
Wrzuć może jeszcze info na zachodniopomorskie, może akurat coś ;) Próbowałeś może coś z monitoringiem? Coś tam powinno być...

Wrzuć może jeszcze info na zachodniopomorskie, może akurat coś ;) Próbowałeś może coś z monitoringiem? Coś tam powinno być...

Moniq, dzięki za radę i zainteresowanie - z samego rana jednak już to zrobiłem:-)

Monitoring - niby jest, czekam na informacje czy obejmuje sektor gdzie stała moja 159. Znając życie - wątpie... :-)

I poszukuję Kolegi!

Pokaż załącznik 209259

Pozdrawiam!
Ł

Cześć!

Niestety jak podjechałem miejsce było już puste i nie widziałem nikogo, kto by stamtąd wyjeżdżał...
To otarcie na takiej zadbanej 159 to był bardzo przykry widok:( Mam nadzieję, że monitoring pomoże odnaleźć sprawcę.

Pozdrawiam i powodzenia!

ps. cyknąłem taką samą fotkę;)

Cześć!

Niestety jak podjechałem miejsce było już puste i nie widziałem nikogo, kto by stamtąd wyjeżdżał...
To otarcie na takiej zadbanej 159 to był bardzo przykry widok:( Mam nadzieję, że monitoring pomoże odnaleźć sprawcę.

Pozdrawiam i powodzenia!

ps. cyknąłem taką samą fotkę;)

Wielka szkoda - byłeś ostatnią nadzieją, ponieważ okazało się, że obszar gdzie parkowaliśmy nie jest objęty monitoringiem:-/ Skąd ja wiedziałem, że tak będzie?:-)
No nic, życie. Dzięki za szybki kontakt ;-)

Pozdrawiam!
ŁK

Pozdrawiam machającego kierownika czerwonej 159 przed chwilą na Golęcinie - biała Giulia :D

Czarny Crosswagon pozdrawia czarną 156 Sportwagon koło 9:50 na Lechickiej (odcinek pomiędzy Naramowicką a Umultowską) niestety nie wiem czy była łapka w górę bo słońce ostro świeciło mi w twarz :P

Ta z jasnymi skórami? Ładna sztuka [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Greciu ustrzlony w GT w Jarocinie:)

48.jpg

Pozdrawiam, wczoraj ok 19.00 Galeria Malta

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam kierowce czarnej 159sw rej PO..... na ramkach w Poznaniu na zamenhoffa co mnie wyprzedzał
Jakies 15 min temu
Jechałem białym Vito

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla 159 SW Grigi Titanio mijanej dzisiaj na Jana Pawla II w okolicach 10.00, zjezdzales ze Srodki a potem skrecales w Baraniaka. Felgi chyba od TI.

Na Parkingu Green Pointu czesto widuje biala Giuliette i ciemna (chyba czarna) 159 w sedanie. Ktos z forum?

Pozdrawiam
Łapka byla dzisiaj orła białego za stacja BP w Poznaniu
Alfa 159 sw czarna /ciemna koło 17-17:30

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót