• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

Pozdrowienia dla czerwonej 147 PPL.... widzianej dzisiaj przy "żółtym aparacie foto" w Gołuchowie, pozowałem do zdjęcia i nie zdążyłem wystawić łapkę:-)

Czarny crosswagon a ramkach POxxxx
Poznan osiedle jagiellonskie 1-2
Ktoś Ci zajumał zaslepki spryskiwaczy

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kierownika alfy 164 na tablicach CTR spotkanej na trasie S5 poznan - gniezno 27.10 kolo godziny 19 :)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Czarny crosswagon a ramkach POxxxx
Poznan osiedle jagiellonskie 1-2
Ktoś Ci zajumał zaslepki spryskiwaczy

Melduje się ;) juz tak kupiony bez zaslepek. Ktoś wcześniej tak sprytnie zamontowal tablice, ze jeden nie mogl sie wysunac i wszystko się skopalo ze spryskami. (polamane mocowania)
Jak juz mechaniczne doprowadze auto do igły to bede szukał magika od lepienia plastików.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Wpadaj po drugiej stronie ul. piłsudzkiego na mini spota [emoji14]

Dzisiaj widziana na drodze pomiędzy Kazimierzem Biskupim a Koninem oramkowana czerwona 147 na opolskich tablicach :-)

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Pozdr. dla wlasciciela Alfy GT PN 57... zaparkowanego na parkingu green point Poznan :)

Pozdro dla kierownika oramkowanej szarej 7 - ki widzianej na grunwaldzkiej kolo 12 :)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Niebieska 159 PO ... sedan dzisiaj przed 6 rano rondo Rataje > Śródka. Pozdr.

Kuba to Ty wjeżdżałeś pod Biedrę na Naramowickiej dzisiaj wieczorem? Mijaliśmy się na szlabanach. Z taką samą czarną 159 SW mijałem się wczoraj koło wież RTV, skręcała na Orlen a ja jechałem prosto. Pozdrowienia dla obu, chociaż to chyba ta sama :)

Pozdrowienia dla Kierowcy oramkowanej 156 SW , wyjeżdżającej z parkingu lidla przy RTV na Szymanowskiego ok. 16 :)

Czarna 159 bez ramek na blachach PO, dzisiaj chwilę po 15 w Rogoźnie. Łapki były. Pozdrawiam :)

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót