• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

A ja pozdrawiam czarną 159 na forumowych ramkach skręcającą wczoraj koło 19 na skrzyżowaniu z Powstańców w Niepodległości (Poznań) oraz parkującą często za dnia na Krakowskiej (Czarna SW). :-)

Pozdrawiam czarna 159 SW PSZ... na ramkach, ktora mnie wlasnie minela (20:15) na Katowickiej jadac w kierunku Baraniaka

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 JTD sedan na tablicach PO z klubowymi ramkami i z maskotka pieska na tylnym podszybiu, auto widziane dzisiaj koło 14 na Westerplatte w Środzie Wlkp. Bardzo ładne felgi :D

Pozdrowienia dla kierowcy 156 zaparowanej pod FalaPark w Wolsztynie :)
20160815_142501.jpg

Pozdrawiam również kierowcę czarnej 159 sedan z na ramkach z trasy Stęszew - Poznań. Była Łapka :)

Pozdrawiam czarna 159 sw rej PWA....
Przed chwilą na rondzie rataje w Poznaniu

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla właściciela 159'ki (rej -PWLxxx76 z według mnie najładniejszymi felami do tego auta) która zaparkowała obok mojej pod aquaparkiem w suchym lesie dzisiaj ok 21:00 ;)

Pozdrawiam Alfaholika który wczoraj koło 17:00 skręcał z Kościelnej w Grudzieniec. :)
Ja czekam na dostawę klubowych ramek do sklepu :(

No to chyba wykupilem ostatnie 5 ramek :D
Ogolnie na dostawe czekalem tak dlugo ze zapomnialem wogole o nich
:)

25.08 ok. 17:10, miejscowość prawdopodobnie Oborniki, DK11. Moja 166 rej. STA, pomachał mi ktoś z poliftowej 166, tablic nie zauważyłem.

Jak z czarnej 166 to mogłem być ja :)

No chyba innych 166 nie widziałem, ale pewności nie mam czy była czarna ;)

Pozdrawiam Alfe GTV na rejestracji PGN.... stojącą na osiedlu piastowskim w Poznaniu

Pozdrowienia dla czerwonej oramkowanej GT na blachach PGO wczoraj w Boszkowie :)
Dodatkowo pozdro dla kierowniczki 147 PGS... również na ramkach, w Rawiczu, nie zdążyłem pomachać :P

Amortyzatory
Powrót