• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

Pozdrawiam AR na klubowych z pokładu czerwonej Lancii Delty na DW :P : 156 i 147 mijane dzisiaj przy M1 i Roosevelta w P-ń.

Pozdrawiam kierowcę i jego towarzyszkę, jadących dzisiaj koło 15-ej ulicą Nad Wierzbakiem, szarą 147 na rej. FZ... oramkowaną :)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 który chwilę temu jechał za mną autostradą od Krzesin do Komornik. Ramki zauważyłem dopiero jak się rozjechaliśmy

Pozdrowienia dla srebrnej 147 przed FL. Spotkanej rano przy rondzie solidarności i jadącej ze mną aż do baraniaka. PS. Ładnie kolega śmiga :)

Pozdrowienia dla srebrnej 9-tki SW na Debinie na PKN jadącej w kierunku centrum :)
Stałem w korku do A2 :)

Pozdrowienia dla kolegi z srebrnej 147 ZKL na Glogowskiej ;)
Szukalem ramek w lusterku i nie widzialem dopiero jak mnie wyprzedziles..

Również pozdrawiam. Obejrzałem się nawet przy wyprzedzaniu ale nie wiedziałem czy zauważyłeś :)
Głogowska dzisiaj gościnnie po środowej rozerwanej oponie na autostradzie

Wyryte rantem felgi

147 na blachach POS machana na Wojska polskiego z godzinę temu. Pozdrawiam:)

Widziana dzisiaj 26 marca 2015 o godz. 11,40 w Tucholi złotawa 156 FL na nr PO .... Pomachane z wzajemnością... ;) pozdrowienia dla drivera...

Pozdrowionka dla właścicieli:
- 156SW, PO7... <ramki klubowe, ale AC raczej :P > Bukowska, myjnia obok kwiaciarni :P :D P-ń

- 147, GS77... ulica Paszty, P-ń

- wrobel87, Jarocin- pozderki z Lyberki :D

na DK5 w Trzebawie - błękitna 156 na ramkach - machałem - ale jechałem Cromą, co prawda z ramkami - ale pewnie nie zauważony :D

Amortyzatory
Powrót