• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 z klubowymi ramkami. Jechałam za Tobą Szelągowską dzisiaj koło 17-ej. Mrugałam, machałam... i chyba mi kiwnąłeś? :)

Pozdrowienia dla ciemnej 159 dziś o 17:30 na Bukowskiej ;)
Machane było ;)

Pozdrawiam Michał:)
Ps .grafitowe odjechaly:)

Pozdro dla kierowcy błękitnej/niebieskiej AR156 na forumowych rameczkach. Mijaliśmy się na Poznańskiej w Skórzewie ;)

Pozdrawiam właściciela AR 147,który wczoraj (22.04.2015) po 19:00 tankował i mył szyby na Orlenie przy dawnym PKS-ie :)

auta żadnego też nie widziałem - :D chociaż crome postawiłem na pierwszym miejscu :D zeby ramki było widać :haha:
ogólnie impreza fajna, ale rodzynkow praktycznie nie było nie wiem czy ludzie posprzedawali czy coś się stało :D
bo mam wrażenie, że większość fur to niemieckie bolidy i to wcale nie "klasyczne"

Nie widzialem nawet cromy , za to 159 , 156 , i guliette tak ale bez ramek wszystko , ludzi od groma bo zamykali po mnie parking gdyż miejsca sie konczyly.
Rodzynkow bylo pare , jakiś jaguar sie znalazl , bmw e12 , ford scorpio na wypasie , jeszcze chyba widzialem maseratti wyjeżdzające
No alf nie było :)

Amortyzatory
Powrót