• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

Mattom z naklejką ;) brudna, że naklejki prawie nie widać... ale moja ci ona :) Pozdrawiam! ;)

Dodano po 5 minutes:

Adamo02 ostatnio widziałam Twoją pod Biedronką... na Sokoła... pojechałeś na zakupy??? ;) ;) ;)

Ostatnia edycja:
Nie nie, mieszkam obok biedronki :) I Twoją alfę widziałem pod biedronką :)

P.S ładnie tak stawać na samym wejściu? :P :P :P

Oczywiście, że jeżdżę. :) Zdarza się, że stoi parę dni pod rząd bo do pracy jeżdżę autobusem :D W złych godzinach przejeżdżasz przez sokoła najwyraźniej :P

Adamo02 wiem, że tam mieszkasz dlatego się śmieję ;)
Zdarza mi się stawać w samych drzwiach dość często. Ale to chyba lepiej niż na "inwalidzie" :D

nie no 4 rano to dla mnie środek nocy :D heheheh więc to całkiem możliwe ;) bo wcześniej niż 11 to się autem nie zapuszczam ;) w te rejony

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 dzisiaj o 14:00 - skrzyżowanie Kurpińskiego / Wojciechowskiego - oglądałeś się za moją 166 ;)

Pozdrowienia dla właściciela AR 147 z klubowymi ramkami zaparkowanej dzisiaj przy Altas Fitness Club w Jarocinie :D

156-ka SW dzisiaj pod Termami na ramkach i rejestracji PL. Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót