• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

Pozdrowienia dla właściciela 147 na klubowych ramkach <wersja z koniczynką :P > rej. GS. oraz dla właściciela 156 na PKN :P Poznań, przy WSE.

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla właściciela/ki ciemnozielonej 147 na ramkach, zaparkowanej pod KDK w Koninie, bezpośrednio za moim zastępczym koziołkiem ;)

No pierwszy raz! :)
Moją GieTą przebywam prawie 100km dziennie... a Twoja się chyba trochę marnuje ;)

147 ZBI srebrna ;)
JAckowskiego przy szpitalu, po raz kolejny. Czyżby alfaholik przyszedł na świat? :)

Kolega bez ramek mi machał chyba na minikowie - sorry, zanim skumałem to już byłem dwie długości auta dalej. :P

Pozdrawiam bordową 166 2.4 Jtd, na blachach RSA i ramkach klubowych, widzianą dziś na 28 Czerwca ok godz 9:30.
Wczoraj mijana na Lutyckiej przed przejazdem srebrna 147 na ramkach i blachach PSZ.
Dziś na Dąbrowskiego grafitowa (chyba)147 na ramkach, z antena cb i blachach bodajże PO... Na pewno był to TS, chyba 1.6...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Nie odmachane, bo jestem Audi;-)

147 PO na ramkach to widziałem koło 13 na skrzyżowaniu przy zjazdu z wiaduktu Górczyńskiego - jechała od Kopernika w strone centrum.
Też nie machałem bo jechałem croma, ale na ramkach :haha:

Czerwona Brera widziana w Krzyżownikach dzisiaj po 14. Pozdrawiam!

Pozdrowienia dla dwóch 159 mijanych dzisiaj w Koziegłowach i na Chemicznej co prawda bez ramek, ale łapka była :)

Pozdrawiam ciemnografitową GT na PO... obok której parkowałam wczoraj w Plazie :)

Amortyzatory
Powrót