Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Bialych jest wiecej... nie liczac mojej, to na Bystrzyckiej kolo ronda przy Mongolii stoi czesto jedna na parkingu strzezonym. Dzis widzialem czarna kolo Castor. a bordowa Lechtaka tez sie czasem kreci w okolicach Grabiszynskiejpo Wrocławiu śmiga biała Julka, granatowa Julka i jakaś taka mocnociemnobrązowa Julka.
A a dzisiaj widziałem we Wro 2 Alfy na klubowych ramkach ale nikt nie odmachał
Zaglądajcie czasem troszkę dalej niż 5m przed kierownice![]()
Pozdrawiam Kierownika czarnej (chyba czarnej) 145. Mijana dzisiaj z rana około 7:00, pod taśmociągiem na zjeździe z krajowej 45 jadącej w kierunku Prószkowa.
I mijanej po raz drugi około godziny 15:45 na tej samej trasie, jadącej z Prószkowa w kierunku krajowej 45. Pomachane, odmachane x2.
... w końcu ktoś z forum ;p ...
Mnie już tak często nie będziecie widziećLato wjechało
![]()
a jest coś takiego? Jesteś najaktywniejszym "członkiem"??Uffff, opuściłeś "Gej Fela Club"![]()
![]()
Pozdrowienia dla kolegi w niebieskiej/grafitowej (?) 166 mrugającego i machającego przy przejeździe kolejowym na skrzyżowaniu Żernickiej i Kołobrzeskiej![]()
W ostatniej chwili Cię zauważyłemrównież pozdrowionka dodatkowo na forum![]()
Łysy0800 - jakie masz numery ?Więc ja dziś tak:
- po 17 na Królewieckiej przy stadionie- czarna 156 chyba DW, zamachane- odmachane, chociaż kierownik jakby zaskoczony
- 2 min później na Pilczyckiej- czarna 166 DZA przede mną (ja też jestem DZA) na klubowych ramkach- puszczałem długimi, ale chyba nikt nie zauważył
- w tym samym momencie z naprzeciwka- czarna albo czerwona Mito, ale kierownik był zbyt zajęty swoim telefonem![]()