Widziany, Widziana, Widziani :D

No i proszę, 156 X (OneFiveSex) widziany dzisiaj z baaardzo bliska na krzyżówce Bajana z Lotniczą. Stałem na światłach za Tobą: jest ramka, lśniący "x" przy znaczku, ERA na tablicy i buda w kombi, więc wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że to 156X ))) Poleciałeś dalej w stronę Pilczyc, ja jechałem nie śwoim środkiem lokomocji dlatego nie obtrąbiłem i nie obmrugałem kolegi. Pzdr!

Ale to i tak nic przy 156X na którego trzeba kilka razy trąbić Nie śpij w drodze do domu

hmmm o kurcze ale dziś obstrzał, faktycznie i byłem na bajana a później przysnąłem na skrzyżowaniu lotniczej z metalowców - tak to jest jak cały dzień baaa tydzień spędza się z excelem, ale ten motyw ze Snoopem to mnie rozbawił, czekam na zielone, głowa podparta, przysypiam... zapala się zielone myślę sobie czas by się zebrać, głowa dalej podparta jedynka i tak od niechcenia do przodu ale po chwili ktoś obok zamiast jechać turla się i dwoi się i troi żeby go zobaczyć patrzę a tam Snoop - cóż to była za radość :) Później spotkałem jeszcze na Królewieckiej 2 Alfy jadące w stronę centrum jedna 156 możliwe że to właśnie Łysy który też pisał że kogoś widział i bodajże 155 - to był fajny piątkowy powrót z pracy do domu :D Pozdrowionka !!!

hmmm o kurcze ale dziś obstrzał, faktycznie i byłem na bajana a później przysnąłem na skrzyżowaniu lotniczej z metalowców - tak to jest jak cały dzień baaa tydzień spędza się z excelem, ale ten motyw ze Snoopem to mnie rozbawił, czekam na zielone, głowa podparta, przysypiam... zapala się zielone myślę sobie czas by się zebrać, głowa dalej podparta jedynka i tak od niechcenia do przodu ale po chwili ktoś obok zamiast jechać turla się i dwoi się i troi żeby go zobaczyć patrzę a tam Snoop - cóż to była za radość :) Później spotkałem jeszcze na Królewieckiej 2 Alfy jadące w stronę centrum jedna 156 możliwe że to właśnie Łysy który też pisał że kogoś widział i bodajże 155 - to był fajny piątkowy powrót z pracy do domu :D Pozdrowionka !!!
Heh, a jak ;)
Tak rzadko widuje na drodze jakąś klubową Alfę, że jak już wypatrzę to nie odpuszczam ;)
Tym bardziej jak stoi na pasie obok :D

Łysy0800 - jakie masz numery ? Ja z Ząbkowic (DZA) jestem i będę Ciebie wypatrywał

93SM
Pochodzę z Ziębic, ale jestem na stałe we Wrocławiu. Strony rodzinne odwiedzam haj mnie skarbówka na Waryńskiego wezwie ;)

Później spotkałem jeszcze na Królewieckiej 2 Alfy jadące w stronę centrum jedna 156 możliwe że to właśnie Łysy który też pisał że kogoś widział

To jest moja stała i codzienna trasa, ale akurat wczoraj Alfina odpoczywała w Irbisie :) Codziennie mijam masę Alf na Pilczyckiej i Królewieckiej.

Pozdrawiam Alfę na numerach NE widzianą około 14.15 na wylotówce Wrocek- W-wa, oraz białą Julkę.

Pozdrawiam Alfę na numerach NE widzianą około 14.15 na wylotówce Wrocek- W-wa

To ja to ja ;) Widziałem Cię jeszcze wcześniej na mieście, ale dopiero na trasie zobaczyłem ramkę - masz tylko z przodu ;) Pozdro :)

Ale numer....Tak, tylko z przodu mam, wszystko się zgadza to byłam ja.
Ładny Wrocek, byłam tylko 3 godziny :(
Widziałam jeszcze osobę w czarnej AR, która "chyba" miała ramkę ....jechaliśmy łeb w łeb, ale auto nagle gdzieś zjechało.

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Julki na blachach SB, widzianej dziś o 13, podczas slalomu między dziurami (właśnie łatanymi przez drogowców), na Buforowej we Wrocku :)
Jeżeli dobrze zauważyłem, to były chyba klubowe ramki.

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Julki na blachach SB, widzianej dziś o 13, podczas slalomu między dziurami (właśnie łatanymi przez drogowców), na Buforowej we Wrocku :)
Jeżeli dobrze zauważyłem, to były chyba klubowe ramki.

Wydaje mi się że to wóz prasowy na ramkach AR.

pzdr dla srebrnej 166 na blachach POT którą napotkałem dziś około 13 na Długiej (Tesco) Ja akurat wyjeżdżałem spod OBI a kolega poleciał w stronę Popowic - chciałem dogonić ale niestety światła mnie złapały, tak przy okazji niezły był dziś dzwon właśnie na Długiej...

Pozdrawiam Kierowniczkę/Kierownika czerwonej 147 na tablicach chyba OKR. Wyprzedzona dzisiaj około 20:40 na krajowej 45 między Krapkowicami a zjazdem na Prószków.

Wracała z uczelni:D stoi pod WSZiA:) w wekendy

To może sobie tak jezdzi:) ale stala pod szkoła w ciągu dnia

Pozdrówka dlakierowcy albo kierownicy;) 166 OB stojącej na parkingu przed Politechniką na Sosnkowskiego

dzisiaj widziałem blisko 30 alf :P i Tylko jedna mi odmachała... ale co tam może kiedyś trafi się dzień w którym większość odmacha :)

wczoraj pod leroyem w kłodzku pomiędzy 17.30 a 18.30 widziane dwie belle 166 jedna czarna na DKL z klubowymi ramkami a druga coś jak stalowy lub srebrny na DZA pozdrowionka

Amortyzatory
Powrót