Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bialych jest wiecej... nie liczac mojej, to na Bystrzyckiej kolo ronda przy Mongolii stoi czesto jedna na parkingu strzezonym. Dzis widzialem czarna kolo Castor. a bordowa Lechtaka tez sie czasem kreci w okolicach Grabiszynskiejpo Wrocławiu śmiga biała Julka, granatowa Julka i jakaś taka mocnociemnobrązowa Julka.
A a dzisiaj widziałem we Wro 2 Alfy na klubowych ramkach ale nikt nie odmachał
Zaglądajcie czasem troszkę dalej niż 5m przed kierownice![]()
Pozdrawiam Kierownika czarnej (chyba czarnej) 145. Mijana dzisiaj z rana około 7:00, pod taśmociągiem na zjeździe z krajowej 45 jadącej w kierunku Prószkowa.
I mijanej po raz drugi około godziny 15:45 na tej samej trasie, jadącej z Prószkowa w kierunku krajowej 45. Pomachane, odmachane x2.
... w końcu ktoś z forum ;p ...
Mnie już tak często nie będziecie widziećLato wjechało
![]()
a jest coś takiego? Jesteś najaktywniejszym "członkiem"??Uffff, opuściłeś "Gej Fela Club"![]()
![]()
Pozdrowienia dla kolegi w niebieskiej/grafitowej (?) 166 mrugającego i machającego przy przejeździe kolejowym na skrzyżowaniu Żernickiej i Kołobrzeskiej![]()
W ostatniej chwili Cię zauważyłemrównież pozdrowionka dodatkowo na forum![]()
Łysy0800 - jakie masz numery ?Więc ja dziś tak:
- po 17 na Królewieckiej przy stadionie- czarna 156 chyba DW, zamachane- odmachane, chociaż kierownik jakby zaskoczony
- 2 min później na Pilczyckiej- czarna 166 DZA przede mną (ja też jestem DZA) na klubowych ramkach- puszczałem długimi, ale chyba nikt nie zauważył
- w tym samym momencie z naprzeciwka- czarna albo czerwona Mito, ale kierownik był zbyt zajęty swoim telefonem![]()