Widziany, Widziana, Widziani :D

Na Zaporowskiej, bliżej Ronda parkuje Carlos71. Żółciótka 145 ze sportpackiem.

po Wrocławiu śmiga biała Julka, granatowa Julka i jakaś taka mocnociemnobrązowa Julka.

po Wrocławiu śmiga biała Julka, granatowa Julka i jakaś taka mocnociemnobrązowa Julka.
Bialych jest wiecej... nie liczac mojej, to na Bystrzyckiej kolo ronda przy Mongolii stoi czesto jedna na parkingu strzezonym. Dzis widzialem czarna kolo Castor. a bordowa Lechtaka tez sie czasem kreci w okolicach Grabiszynskiej ;)

mc donald's karkonoska 63a przy BP przy wyjezdzie na bielany- tu mnie czesto mozna spotkac :) granatowa 146 :) a duzo alf tu do mnie przyjezdza :)

A a dzisiaj widziałem we Wro 2 Alfy na klubowych ramkach ale nikt nie odmachał :(
Zaglądajcie czasem troszkę dalej niż 5m przed kierownice :P

Pozdrowienia dla Tajniakosa mijanego dziś ok 8.00 na ul. Stalowej. Machnąłem ale chyba mnie nie widziałeś.

Więc ja dziś tak:
- po 17 na Królewieckiej przy stadionie- czarna 156 chyba DW, zamachane- odmachane, chociaż kierownik jakby zaskoczony :)
- 2 min później na Pilczyckiej- czarna 166 DZA przede mną (ja też jestem DZA) na klubowych ramkach- puszczałem długimi, ale chyba nikt nie zauważył ;)
- w tym samym momencie z naprzeciwka- czarna albo czerwona Mito, ale kierownik był zbyt zajęty swoim telefonem :)

Pozdrawiam Kierownika czarnej (chyba czarnej) 145. Mijana dzisiaj z rana około 7:00, pod taśmociągiem na zjeździe z krajowej 45 jadącej w kierunku Prószkowa.
I mijanej po raz drugi około godziny 15:45 na tej samej trasie, jadącej z Prószkowa w kierunku krajowej 45. Pomachane, odmachane x2.

No i proszę, 156 X (OneFiveSex) widziany dzisiaj z baaardzo bliska na krzyżówce Bajana z Lotniczą. Stałem na światłach za Tobą: jest ramka, lśniący "x" przy znaczku, ERA na tablicy i buda w kombi, więc wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że to 156X ;)))) Poleciałeś dalej w stronę Pilczyc, ja jechałem nie śwoim środkiem lokomocji dlatego nie obtrąbiłem i nie obmrugałem kolegi. Pzdr! :)

Pozdrawiam Kierownika czarnej (chyba czarnej) 145. Mijana dzisiaj z rana około 7:00, pod taśmociągiem na zjeździe z krajowej 45 jadącej w kierunku Prószkowa.
I mijanej po raz drugi około godziny 15:45 na tej samej trasie, jadącej z Prószkowa w kierunku krajowej 45. Pomachane, odmachane x2.

dokładnie i wzajemnie pozdrawiam ;) w końcu ktoś z forum ;p czarna ale jeszcze nie polerowana na wiosne :pp

Pozdrowienia dla kolegi w niebieskiej/grafitowej (?) 166 mrugającego i machającego przy przejeździe kolejowym na skrzyżowaniu Żernickiej i Kołobrzeskiej ;)

Pozdrowienia dla kolegi w niebieskiej/grafitowej (?) 166 mrugającego i machającego przy przejeździe kolejowym na skrzyżowaniu Żernickiej i Kołobrzeskiej ;)

również pozdrowionka dodatkowo na forum ;)

PS. nic się nie martw też nie wiem co to za kolor ;)

Więc ja dziś tak:
- po 17 na Królewieckiej przy stadionie- czarna 156 chyba DW, zamachane- odmachane, chociaż kierownik jakby zaskoczony :)
- 2 min później na Pilczyckiej- czarna 166 DZA przede mną (ja też jestem DZA) na klubowych ramkach- puszczałem długimi, ale chyba nikt nie zauważył ;)
- w tym samym momencie z naprzeciwka- czarna albo czerwona Mito, ale kierownik był zbyt zajęty swoim telefonem :)
Łysy0800 - jakie masz numery ? :)

Ja z Ząbkowic (DZA) jestem i będę Ciebie wypatrywał ;)

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:07 ----------

A ja pozdrawiam kolegę jadącego dziś w kierunku Wrocławia (mijaliśmy się na wysokości gościa machającego patelnią ;D) - blachy DKL + rameczki.

Ja jechałem srebrną, iNTELLOWĄ 156-tką z lotą z tyłu ;)

Mrugnięte, pomachane, odmachane :)

Amortyzatory
Powrót